Gaveartikler

 • Li b199

  Puslespil

  Museumsbutikken har fået fremstillet et helt særligt, lille puslespil af Ditlev Bluncks maleri ” Danske kunstnere i osteriet La Gensola i Rom”. Flere af brikkerne er udskåret, så de afspejler motivet. Der f.eks. en brik, der er formet som et staffeli. Puslespillet måler 87 mm x 125 mm og består af ca. 40 brikker. Thorvaldsen sidder yderst til højre i maleriet, og alle de andre kunstnere på billedet er repræsenteret med værker i Thorvaldsens malerisamling.

  99 kr.
 • Li slangering

  Kopi af Thorvaldsens slangering

  Denne slangeformede ring er en kopi af en ring af guld, som Thorvaldsen ofte bar.

  Sølv 649 kr. Forgyldt 725 kr.
 • Li amulet

  Kopi af etruskisk amuletkapsel

  Kopien er støbt efter en amuletkapsel Thorvaldsen købte, da han boede i Rom fra 1797 til 1838.

  Sølv 329 kr. Forgyldt 389 kr.
 • Li mulepose

  Mulepose

  Klassisk, sort mulepose i kraftigt lærred med motiv af Thorvaldsens Museums facade. Idéel til indkøb - behagelig at bære og kan indeholde tunge varer! Muleposen har i disse år fået en renæssance pga. sin miljøvenlighed.

  59 kr.
 • Li dvd

  Bertel Thorvaldsen DVD

  Med engelske undertekster
  Af Stig Miss, Karen Vad og Peter Klitgaard
  Filmen giver et detaljeret indblik i Thorvaldsens liv og karriere i Danmark og Rom. Thorvaldsen er en af Danmarks få verdensberømte billedhuggere. Hans liv var en ægte kunstnerskæbne - fra en begyndelse i fattige kår til rigdom og verdensberømmelse.

  99 kr.
 • Li cd thorvaldsen og musikken

  CD: Thorvaldsen og Musikken

  CD med musik fra Thorvaldsens egne nodebøger, og musik, som vi véd, Thorvaldsen har haft kendskab til. Medvirkende Inger Dam-Jensen (sopran), Christina Åstrand (violin), Ingolf Olsen (guitar) mfl.

  149 kr.
 • Li cd the musical sculptor

  CD: The Musical Sculptor - Ingolf Olsen plays the guitar music of Bertel Thorvaldsen

  CD med guitarmusik fra Thorvaldsens egne nodebøger. Medvirkende Ingolf Olsen (guitar) og Christina Åstrand (violin).

  149 kr.
 • Li kr mmerhuse

  Kræmmerhuse

  Nostalgi og traditioner hører julen til. Det samme gør julepynt. Giv dit juletræ et personligt touch med unikke kræmmerhuse fra Thorvaldsens Museum.

  35 kr. per ark
 • Li magneter jason

  Magnetsæt: Jason (4 stk.)

  Thorvaldsens berømte gennembrudsværk fra 1803. Jason er en prins fra den antikke mytologi. For at blive konge må han hente et gyldent vædderskind, der vogtes af en farlig drage langt borte i en hellig lund. Skulpturen viser ham stolt i det øjeblik, hvor det er lykkedes ham at få fat i skindet og nu skal hjem til sit kongerige.

  89 kr.
 • Li magneter venus

  Magnet: Venus (4 stk.)

  Venus, skønhedens gudinde, vandt sin titel og et guldæble blandt antikkens gudinder, da den jordiske kongesøn Paris skulle vælge mellem Juno, Minerva og Venus. Skulpturen viser Venus efter skønhedskonkurrencen, hvor hun holder skønhedsbeviset op foran sit beundrende blik. Thorvaldsens Venusskulptur blev til i årene 1813-16.

  89 kr.
 • Li magnet amor

  Magnet Amor

  Amor var antikkens elskovsgud. Han havde stor magt, fordi han kunne ramme både mennesker og guder med forelskelsens pile.

  25 kr.
 • Li magnet jason

  Magnet Jason

  Magnet med motiv af Jason med det gyldne skind. Thorvaldsens berømte gennembrudsværk fra 1803. Jason er en prins fra den antikke mytologi. For at blive konge må han hente et gyldent vædderskind, der vogtes af en farlig drage langt borte i en hellig lund. Skulpturen viser ham stolt i det øjeblik, hvor det er lykkedes ham at få fat i skindet og nu skal hjem til sit kongerige.

  25 kr.
 • Li blyanter

  Blyanter

  Blyanter med græske og egyptiske motiver.

  10 kr. per stk.