Gå til hovedindhold

BOOK FORLØB


Besøg for dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser bookes i vores online bookingsystem. For uddybende beskrivelse af hvert enkelt forløb, se kategorierne under Undervisning.
 

Vigtigt at vide ved elektronisk booking

Betaling

Ved bestillingen vælger I selv betalingsform. I kan vælge at betale kontant eller med kort i museets butik på besøgsdagen. I kan også vælge at betale via e-faktura. Her skal I oplyse skolens eller institutionens EAN-nummer. For Københavnerskoler og -institutioner oplyses brugerID fra jeres administration. E-faktura udsendes efter jeres besøg, og der er 30 dages betalingsfrist.

Bekræftelse

Ved alle forløbsbestillinger får I en bookingbekræftelse tilsendt pr. mail. Bekræftelsen rummer et link med information om jeres forløb samt retningslinjer for jeres besøg. Tjek venligst at dato, forløb, betalingsform og pris er som ønsket.
Når I booker et forløb med en af museets undervisere, kan der være enkelte tilfælde, hvor vi ikke kan finde en underviser til det ønskede tidspunkt. Vi kontakter jer i givet fald for at finde en alternativ løsning.

Afbestilling og aflysning

Hvis vores underviser bliver syg, og det ikke lykkes os at finde en afløser, tilbyder vi jer et gratis erstatningsforløb. I er naturligvis stadig velkomne til at besøge museet på egen hånd, den dag I havde bestilt.
Hvis I fortryder bookingen af et forløb, så bedes I afbestille hurtigst muligt, således en anden elev- eller børnegruppe kan få glæde af forløbet. På den gule log-in knap har I selv mulighed for at ændre eller aflyse jeres booking frem til 7 dage før besøget.
Ved manglende fremmøde, eller for sen aflysning betales det fulde beløb. Det dækker museumsunderviserens honorar.
Ved manglende fremmøde, eller for sen aflysning af gratis forløb betales et gebyr på 250 kr. Det gør vi for at sikre, at vores gratis tilbud kommer flest muligt børn og unge til gode.