Skip to content
To elever med underviser kigger på skulpturer i korridoren
We're working on new content for the english version of this page. Please check back again later. 

I det øjeblik du træder ind ad døren til Thorvaldsens Museum, befinder du dig i en verden centreret om Thorvaldsens liv, kunst og kunstsamling. Museet byder på kunst og arkitektur i verdensklasse, og er samtidig en tidslomme anno 1848. For børn, unge og alle os andre er det en helt særlig oplevelse.

Undervisningstilbud

Vores undervisning er karakteriseret ved at have et klassisk eller historisk indhold med et nutidigt og elevorienteret fokus. Vi vægter en dialogisk og flerstrenget formidlingsform, hvor der er plads til både klassiske discipliner, undersøgelse og aktiv deltagelse. Vi vil gerne stimulere både sanser, intellekt og kreativitet og vise nye veje til udfoldelse af mange forskellige fag. 

Undervisningsbesøg skal bookes på forhånd
Alle forberedelses- og undervisningsbesøg skal bookes elektronisk i god tid og minimum med 14 dages varsel. Dette gælder også besøg, hvor gruppen går rundt på egen hånd. Ved manglende booking betales alm. entré. Book besøg her.

Særlige forespørgsler
Ved særlige forespørgsler eller behov for vejledning sendes en mail til skoletjenesten@thorvaldsensmuseum.dk

Gratis entré ved undervisningsbesøg
Skoler og dagtilbud har sammen med deres lærere og pædagoger, gratis adgang til museet.
Alle besøg skal bookes på forhånd, også hvis gruppen går rundt på egen hånd.

OBS! Vi anbefaler at undervisningsbesøg ikke foregår onsdage, da onsdag er vores gratisdag, og vi har særligt mange gæster på besøg.

Lærere og pædagoger har mulighed for et gratis forberedelsesbesøg, hvis de skal forberede undervisning eller en pædagogisk aktivitet på museet. Se mere her.