Gå til hovedindhold
Maleriet En napolitansk fiskerfamilie på stranden af August Riedel

GÆSTER MED HANDICAP

Thorvaldsens Museum er en ældre bygning med en del trapper. Derfor er forholdene for gæster i kørestol desværre ikke ideelle.

Museet har ingen handicapegnet indgang eller elevator mellem de tre niveauer. Det er dog muligt at besøge museet i kørestol, hvis man medbringer en ledsager, der hjælper med at bringe gæsten med handicap ind på museet.

Entré

Gæster med handicap kan gratis tage en ledsager med på museet.

Parkering

Der er en enkelt handicapparkeringsplads på Bertel Thorvaldsens Plads. Handicapparkeringspladsen er reserveret biler med et gyldigt invalideskilt.

Toiletter

Museet har desværre ikke handicapvenlige toiletter.

Kørestol

Museet har en let kørestol, som kan lånes og anvendes af gæster med handicap i stueetagen. Det er muligt at besøge museet i egen kørestol, hvis en eller flere ledsagere kan hjælpe med at bringe gæsten med handicap og kørestol op fra gadeplan og ind på museet samt evt. fra etage til etage.

Blinde og svagtseende gæster

Blinde og svagtseende gæster må gerne føle på udvalgte marmorværker, hvis de er iført bomuldshandsker. Blinde og svagtseende gæster skal ledsages i museet af en seende, der skal være behjælpelig med at udpege de skulpturer, der må føles på. Bomuldshandsker kan lånes ved museets billetsalg. Der kan ligeledes gøres brug af vores audioguide, som kan hentes via egen telefon eller lånes på museet.
Thorvaldsens Museum er en del af mærkeordningen God Adgang – læs mere her.