Gaveartikler

 • Li klippeark 1

  Klippeark

  Thorvaldsens Museum fås nu som klippeark. Få en hyggelig stund med at samle museet.

  35 kr.
 • Li notesbog

  Notesbog

  Thorvaldsen havde en stor bog samling. Denne har inspireret til at indkøbe disse smukke historiske notesbøger. I butikken har vi flere varianter f.eks notesbog med imitation af barok ventaglio med beslag eller med imitation af maroquin.

  149- 289 kr.
 • Li fugleflet

  Fugleflet

  Det første flettede julehjerte menes at være flettet af H.C. Andersen. Hjertet er gult og grønt og flettet i 1862. I de populære fugleflet bøger af Lars Holmsted finder du inspiration og vejledning til en ny type "Julehjerter". Bøgerne findes i 4 udgaver med flere sværhedsgrader i hver. Så vælg dine ynglingsfugle og gør som H. C. Andersen, flet julepyntet!

  149,- kr.
 • Li b199

  Puslespil

  Museumsbutikken har fået fremstillet et helt særligt, lille puslespil af Ditlev Bluncks maleri ” Danske kunstnere i osteriet La Gensola i Rom”. Flere af brikkerne er udskåret, så de afspejler motivet. Der f.eks. en brik, der er formet som et staffeli. Puslespillet måler 87 mm x 125 mm og består af ca. 40 brikker. Thorvaldsen sidder yderst til højre i maleriet, og alle de andre kunstnere på billedet er repræsenteret med værker i Thorvaldsens malerisamling.

  99 kr.
 • Li kulturspillet

  Kulturspillet

  Træt af spørgsmål om sport? Så er kulturspillet noget for dig Det fine ved kulturspillet er, at quizkategorierne dækker over en række andre felter, som alle har bund i det kulturelle, og hvad der samler os som mennesker. Spørgsmålene i spillet er fordelt på 18 forskellige kategorier.

  Det store kulturspil koster 599 kr.
  Den antikke verden koster 199 kr.

 • Li uglepin

  Uglepin

  Uglen er et ofte brugt symbol på visdom. Thorvaldsen har da også uglen med i flere af sine værker. Gå på opdagelse på museet og find uglerne og køb en uglepin med hjem.

  20 kr.
 • Li uglevedh ng

  Uglevedhæng

  Uglen, visdoms symbol, blev brugt af Thorvaldsen i flere værker. Nu kan den også købes med hjem i form af et vedhæng.

  35 kr.
 • Li romanelefant

  Romersk elefant

  Thorvaldsens havde en samling af romerske miniaturefigurer. De er utrolig fint udført og er at finde på museets 1. sal. I butikken finder du en lille elefant kopi lige til at have i lommen eller i sætterkassen.

  59 kr.
 • Li slangering

  Kopi af Thorvaldsens slangering

  Denne slangeformede ring er en kopi af en ring af guld, som Thorvaldsen ofte bar.

  Sølv 649 kr. Forgyldt 725 kr.
 • Li amulet

  Kopi af etruskisk amuletkapsel

  Kopien er støbt efter en amuletkapsel Thorvaldsen købte, da han boede i Rom fra 1797 til 1838.

  Sølv 329 kr. Forgyldt 389 kr.
 • Li dvd

  Bertel Thorvaldsen DVD

  Med engelske undertekster
  Af Stig Miss, Karen Vad og Peter Klitgaard
  Filmen giver et detaljeret indblik i Thorvaldsens liv og karriere i Danmark og Rom. Thorvaldsen er en af Danmarks få verdensberømte billedhuggere. Hans liv var en ægte kunstnerskæbne - fra en begyndelse i fattige kår til rigdom og verdensberømmelse.

  99 kr.
 • Li cd thorvaldsen og musikken

  CD: Thorvaldsen og Musikken

  CD med musik fra Thorvaldsens egne nodebøger, og musik, som vi véd, Thorvaldsen har haft kendskab til. Medvirkende Inger Dam-Jensen (sopran), Christina Åstrand (violin), Ingolf Olsen (guitar) mfl.

  149 kr.
 • Li cd the musical sculptor

  CD: The Musical Sculptor - Ingolf Olsen plays the guitar music of Bertel Thorvaldsen

  CD med guitarmusik fra Thorvaldsens egne nodebøger. Medvirkende Ingolf Olsen (guitar) og Christina Åstrand (violin).

  149 kr.
 • Li postkort

  Historiske postkort

  Genoplev det gamle København gennem en samling af 48 postkort.
  Postkortene er fra starten af 1800 tallet og er ren nostalgi. En god værtindegave eller blot til glæde og undren over en tid, som var.

  149 kr.
 • Li postkort 10 af 12 stenbukken

  Stjernetegns postkort

  Den blå farve på museets stjerneloft, kan ikke undgå at fascinere. Køb et kort med hjem eller send en hilsen med et af stjernetegnene.

  Fås også i pakke med 12 stk. til 75 kr.

  9 kr.
 • Li magnet

  Magnet Kristus

  Thorvaldsens Kristusfigur er en af de mest kopierede skulpturer i verden.
  På museet har vi gipsmodellen, som er forelægget for marmorstatuen.

  35 kr.
 • Li magneter jason

  Magnetsæt: Jason (4 stk.)

  Thorvaldsens berømte gennembrudsværk fra 1803. Jason er en prins fra den antikke mytologi. For at blive konge må han hente et gyldent vædderskind, der vogtes af en farlig drage langt borte i en hellig lund. Skulpturen viser ham stolt i det øjeblik, hvor det er lykkedes ham at få fat i skindet og nu skal hjem til sit kongerige.

  89 kr.
 • Li magneter venus

  Magnet: Venus (4 stk.)

  Venus, skønhedens gudinde, vandt sin titel og et guldæble blandt antikkens gudinder, da den jordiske kongesøn Paris skulle vælge mellem Juno, Minerva og Venus. Skulpturen viser Venus efter skønhedskonkurrencen, hvor hun holder skønhedsbeviset op foran sit beundrende blik. Thorvaldsens Venusskulptur blev til i årene 1813-16.

  89 kr.
 • Li magnet amor

  Magnet Amor

  Amor var antikkens elskovsgud. Han havde stor magt, fordi han kunne ramme både mennesker og guder med forelskelsens pile.

  25 kr.
 • Li magnet jason

  Magnet Jason

  Magnet med motiv af Jason med det gyldne skind. Thorvaldsens berømte gennembrudsværk fra 1803. Jason er en prins fra den antikke mytologi. For at blive konge må han hente et gyldent vædderskind, der vogtes af en farlig drage langt borte i en hellig lund. Skulpturen viser ham stolt i det øjeblik, hvor det er lykkedes ham at få fat i skindet og nu skal hjem til sit kongerige.

  25 kr.
 • Li blyanter

  Blyanter

  Blyanter med græske og egyptiske motiver.

  10 kr. per stk.