Plakater

 • Li plakat elmgreen dragset mercury

  Udstillingsplakat Elmgreen & Dragset: Mercury (Socks)

  100 × 70 cm.
  Udstillingen med den internationalt anerkendte kunstnerduo Elmgreen & Dragset er et skævt og veloplagt nysyn på Thorvaldsen i dag. I værket ”Mercury (Socks)” ses Thorvaldsens skulptur ”Merkur som Argusdræber” i sportsstrømper med blåstribet ombuk og svedbånd om det ene håndled.

  69 kr. pr stk / Alle tre plakater 160 kr.
 • Li plakat elmgreen dragset jason

  Udstillingsplakat Elmgreen & Dragset: Jason (Briefs)

  100 × 70 cm.
  Udstillingen med den internationalt anerkendte kunstnerduo Elmgreen & Dragset er et skævt og veloplagt nysyn på Thorvaldsen i dag. I værket ”Jason (Briefs)” ses Thorvaldsens skulptur ”Jason med det gyldne skind” iført hvide underbukser.

  69 kr. pr stk. / Alle tre plakater 160 kr.
 • Li plakat elmgreen dragset shepherd boy

  Udstillingsplakat Elmgreen & Dragset: Shepherd Boy (Tank Top)

  100 × 70 cm.
  Udstillingen med den internationalt anerkendte kunstnerduo Elmgreen & Dragset er et skævt og veloplagt nysyn på Thorvaldsen i dag. I værket "Shepherd Boy (Tank Top)" ses Thorvaldsens skulptur “Hyrdedrengen” med hvid undertrøje.

  69 kr. pr stk. / Alle tre plakater 160 kr.
 • Li plakat venus

  Venus med æblet

  99 × 61 cm.
  Thorvaldsens skulptur af skønhedens og kærlighedens gudinde Venus blev en af hans mest populære skulpturer. Æblet hun holder i hånden, vandt hun ved en skønhedskonkurrence blandt gudinderne ved at love dommeren Prins Paris den skønneste kvinde i verden. Skulpturen viser os Venus efter skønhedskonkurrencen, hvor hun holder skønhedsbeviset op foran sit beundrende blik.

  20 kr.
 • Li plakat jason

  Jason med det gyldne skind

  96 × 62 cm.
  Skulpturen af Jason med det gyldne skind fra 1803 blev Thorvaldsens gennembrudsværk på den internationale kunstscene. Jason er en prins fra den antikke mytologi, og for at blive konge må han hente et gyldent vædderskind, der vogtes af en farlig drage langt borte i en hellig lund. Skulpturen viser ham stolt i det øjeblik, hvor det er lykkedes ham at få fat i skindet og nu skal hjem til sit kongerige.

  20 kr.
 • Li plakat loeve

  Liggende løve

  87 × 61,5 cm.
  Løven her fra 1825 er egentlig sat i verden for at vogte over en berømt mands minde: Karl Philip Schwarzenberg (1771-1820), østrigsk feltmarskal og diplomat. Men mindesmærket, som løven skulle have indgået i, blev aldrig til noget.

  20 kr.
 • Li plakat lofter

  Lofter i Thorvaldsens Museum

  99,5 × 67,5 cm.
  Museets lofter er det største pompejansk inspirerede udsmykningsprogram i Nordeuropa og omfatter næsten 4000 m2. Udsmykningen blev udført samtidig med museets opførelse fra 1839 til 1848, og blev udført af et hold på over 40 fortrinsvis yngre kunstnere, både malere, billedhuggere og stukkatører. Mange af dem var stadig elever på Kunstakademiet i København, mens de arbejdede på museet.

  20 kr.
 • Li museumsplakat

  Museumsplakat

  99,5 × 67,5 cm.
  Plakat med forskellige motiver fra museet: lofter, gulve, korridorer og malerier. Hovedmotivet er Thorvaldsens skulptur af Amor og Psyche. Forholdet mellem elskovsguden Amor og den jordiske prinsesse Psyche er en dramatisk historie. Parret må igennem mange prøvelser, før de ved gudernes hjælp endelig kan få hinanden.

  20 kr.
 • Li plakat gaest hos thorvaldsen

  Gæst hos Thorvaldsen

  100 x 70 cm.
  Plakat til udstillingen "Gæst hos Thorvaldsen". Rudolph Suhrlandt malede dette portræt af Thorvaldsen i 1810. Portrættet kan i dag ses i malerisamlingen på 1. sal. På udstillingen kunne man se en del af Thorvaldsens personlige ejendele, bl.a. et par briller, et rejseapotek og en flintpistol, samt tegninger og skulpturer fra hans private samling.

  20 kr.
 • Li plakat nessus

  Nessus og Deianira

  52 x 35 cm.
  Thorvaldsens tegning fra 1814 er et forarbejde til et relief. Ifølge myten havde kentauren Nessus til opgave at sørge for, at Herkules og Deianira kom vel over floden Lykormas. Men historien tager en voldsom vending, da Nessus i stedet bortfører Deianira.

  20 kr.