Gå til hovedindhold
Banner til særudstillingen Spaces in Between

SPACES (in) BETWEEN

25. februar - 6. marts

Der vil være fernisering fredag d. 25 februar kl.16-18

Oplev fremtidens kunstnere i legendens hus, når det helt unge vækstlag som noget ganske særligt vil skabe og fremføre nye værker på Thorvaldsens Museum med reference til Bertel Thorvaldsen, hans værker eller museets arkitektur. Udstillingen præsenteres i samarbejde med Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Gå på opdagelse i mixed-media installationskunst med Thorvaldsenske fragmenter, kom på interaktiv lydvandring gennem museet eller se kunsten direkte i øjnene, når du inviteres i øjenhøjde med Bertel Thorvaldsens selvportrætstatue. 

I samarbejde med Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Kunstakademi  åbner Thorvaldsens Museum udstillingen ‘Spaces (in) Between’ - en helt særlig udstilling, hvor de studerende kunstnere fra skolerne får mulighed for at skabe og udstille nye værker i museets historiske rammer. De studerende samskaber og udstiller værkerne i par, og samarbejder på tværs af deres fagligheder. 

De 8 udstillende kunstnere i ’Spaces (in) Between’ er:

- Oscar Lyons & Susana Nunes: ’RITE OF PASSAGE’
- Anabela Veloso & Sarah Buchner: ’General Suspicion’
- Vibe Kilde & Emil Emborg: ’One muscle for breathing in, two for breathing out’
- Seraina Grupp & Thor Svensson: ’Listen carefully’ & ’Watch me carefully’


Udstillingsperiode:  25.02.2022 – 06.03.2022 


Udstillingen er en del af museets nye program, ‘Thorvaldsen i Tiden’, der er støttet af Aage og Johanne Louis-Hansens Fond. Thorvaldsen i Tiden har til formål at udfolde museet og dets permanente samling gennem nye udstillings- og formidlingsformer. Det skal bidrage med aktuelle indsigter og perspektiver på os selv og vores historie gennem blandt andet digitale formater, spændende events og en række udstillinger, hvor også internationale samtidskunstnere går i dialog med museets arkitektur og Thorvaldsens værker.