da

TILBYGNINGEN


Tilbygningen
er et prisbelønnet undervisningssite fra den gang man lige var begyndt at tale om sociale medier og web 2.0. Da sitet åbnede i 2006 var det vildt og vovet at sidestille elevprojekter, fiktion og museumsfaglige formidlingstekster.
Vi opfordre jer til en lystvandring mellem fiktion, fortolkning og faglig fordybelse.

Studiesalen
I Studiesalen kan man søge let tilgængelig viden om Bertel Thorvaldsen og hans kunst, samling og museum. Her findes tekster om alt fra myter til marmor.
Korridorerne
I Korridorerne vises interaktive fortællinger om mødet mellem mennesker og kunst. Filmsekvenserne spilles af Martin Buch, Laura Drasbæk, Thure Lindhardt, Karen Lise Mynster og Tonny Landy. Filmmosaikken er instrueret af Morten Schjødt.

Projektrummet
I Projektrummet udstilles elevprojekter skabt med udgangspunkt i museets samlinger og i samarbejde med en række samtidskunstnere. Bl.a. Lise Harlev, Nanna Abell, Rikard Silwärn, René Schmidt og Nikolaj Recke.

Tilbygningen - et historisk museumssite
Det historiske museumssitet er stadig i brug, men er samtidig også blevet et musealt objekt i sig selv, og indgår nu i Designmuseum Danmarks online museum for websidernes designhistorie. http://webmuseum.dk/#/samling/vaerk/httpwwwtilbygningendk/2008