da

LÆSEVEJR - NYHEDSBREV & BOGKLUB

SKRIV DIG OP TIL NYHEDSBREVET LÆSEVEJR, OG KOM MED I BOGKLUBBEN BERTELS BIBLIOTEK

Læsevejr er et bogfællesskab i nyhedsbrevsform, som alle kan være med i. Med analyser, spændende læsegæster og helt nyskrevet skønlitteratur. Det er blevet til i et samarbejde imellem Atlas, Gutkind, Thorvaldsens Museum & Føljeton.

Ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, kan du komme med i bogklubben Bertels Bibliotek. Her inviterer Thorvaldsens Museum i samarbejde med forlaget Gutkind indenfor til en række forfattersamtaler, hvor der sættes fokus på den nyeste litteratur fra Norden. 
I Thorvaldsens omfattende bogsamling gemmer der sig en verden af fortællinger og illustrationer om antikken, mytologier og romantik. Livet igennem brugte Thorvaldsen bøgerne som inspiration til sine værker, og flere af bøgerne er sjældne, andre er sande pragtværker. Derfor sætter vi i samarbejde med Gutkind nu fokus på de gode og inspirerende fortællinger, der lever i litteraturen. I en række live forfattersamtaler kan du komme med ind bag fortællingerne, når et udvalg af Nordens bedste forfattere deler ud af deres tanker bag deres nyeste bog.

Skriv dig op til LÆSEVEJR her.