da

PARKERING

Det er ikke muligt at parkere foran museet. Der findes parkeringshus ved BLOX , der ligger ca. 10 min. gang fra museet.

NÆRMESTE TRANSPORT

Metro: M3, M4 til Gammel Strand
Tog: Nørreport
Bus: 2A

GARDEROBE

Der er gratis garderobebokse findes i museets underetage.
Tasker, paraplyer og lignende må af sikkerhedsmæssige årsager ikke medbringes rundt i museet.

BARNEVOGNE OG KLAPVOGNE

Små børn er meget velkomne på Thorvaldsens Museum. Barnevogne er dog for brede til museets døråbninger, så vi stiller små klapvogne af paraply-typen til rådighed under besøget. 
Museet har ingen elevator mellem de tre udstillingsniveauer.
Der findes puslerum på museets dametoiletter.

FOTOGRAFERING

Vi bliver rigtig glade, hvis du fotograferer på museet. Du kan tagge med #thorvaldsensmuseum, så vi kan se og dele dine fotos. Fotos skal være til privat brug og uden brug af stativ, softbox og flashlamper.

Det er tilladt at bruge blitz på museet. Dog er det ikke tilladt at bruge blitz eller andet kunstigt lys i museets malerisamling og antiksamling på 1. sal.

Foto til kommercielt eller professionelt brug

Hvis I ønsker at tage fotos eller filme til kommercielt brug, skal der tages kontakt til PR og kommunikationsansvarlige Maria Horn på maria.horn.rasmussen@kk.dk
Anmodningen skal indeholde oplysninger om formålet med optagelserne, den konkrete anvendelse af optagelserne, hvornår optagelserne skal finde sted, hvor mange personer, der vil medvirke ved optagelserne og hvilket udstyr, der medbringes.

GÆSTER MED HANDICAP

Thorvaldsens Museum er en ældre bygning med en del trapper. Derfor er forholdene for gæster i kørestol desværre ikke ideelle.

Museet har ingen handicapegnet indgang eller elevator mellem de tre niveauer. Det er dog muligt at besøge museet i kørestol, hvis man medbringer en ledsager, der hjælper med at bringe gæsten med handicap ind på museet.

Entré

Gæster med handicap kan gratis tage en ledsager med på museet.

Parkering

Der er en enkelt handicapparkeringsplads på Bertel Thorvaldsens Plads. Handicapparkeringspladsen er reserveret biler med et gyldigt invalideskilt.

Toiletter

Museet har desværre ikke handicapvenlige toiletter.

Kørestol

Museet har en let kørestol, som kan lånes og anvendes af gæster med handicap i stueetagen. Det er muligt at besøge museet i egen kørestol, hvis en eller flere ledsagere kan hjælpe med at bringe gæsten med handicap og kørestol op fra gadeplan og ind på museet samt evt. fra etage til etage.

Blinde og svagtseende gæster

Blinde og svagtseende gæster må gerne føle på udvalgte marmorværker, hvis de er iført bomuldshandsker. Blinde og svagtseende gæster skal ledsages i museet af en seende, der skal være behjælpelig med at udpege de skulpturer, der må føles på. Bomuldshandsker kan lånes ved museets billetsalg. Der kan ligeledes gøres brug af vores audioguide, som kan hentes via egen telefon eller lånes på museet.
Thorvaldsens Museum er en del af mærkeordningen God Adgang – læs mere her.