da

UDLEJNING AF LOKALER

Hold din gallamiddag eller reception på Thorvaldsens Museum og giv dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.


En arkitektonisk perle midt i København

Som arrangør får du mulighed for at tilbyde dine medarbejdere og kunder en ekstraordinær oplevelse i en af landets smukkeste bygninger i hjertet af København. Thorvaldsens Museum er kendt for sin enestående arkitektur og skaber derfor den perfekte ramme om dit arrangement. Vil du sidde til bords med en af Danmarks internationalt bedst kendte kunstnere, Bertel Thorvaldsen (1770-1844), og hans skulpturer? Eller nyde en aperitif under åben himmel i vores lukkede gård? Så kontakt vores kommunikationschef for nærmere deltaljer, så du kan komme ind og få syn for sagen.

Praktiske detaljer

Museets lokaler udlejes kun uden for den normale åbningstid og kun til middage og receptioner for virksomheder og organisationer – ikke til private arrangementer. Det er desværre ikke muligt at danse på museet. Besigtigelse af lokalerne kan ske ved henvendelse til PR & Kommunikation Maria Horn, der ligeledes besvarer spørgsmål af praktisk karakter. Ring på tlf. 21543387 eller mail til maria.horn.rasmussen@kk.dk for et specifikt tilbud.

Programforslag

Vi anbefaler, at du starter dit arrangement med en eksklusiv rundvisning eller en kort introduktion til museet. Det vil fuldende oplevelsen for dine gæster.Pladsforhold og priser

Gallamiddag eller reception i forhallen kl. 17-24

Minimumpris 27.500 kr.


Maks. antal personer siddende gœster: 150
Maks. antal personer reception stående: 350

OBS! Pga. Covid-19 er pladsforhold i øjeblikket anderledes. Tag kontakt for yderligere info.

De anførte priser er momsfrie og dækker kun leje af lokaler.


Lokalerne udlejes

Tirsdag-søndag i tidsrummet kl. 17-24 og mandag i tidsrummet kl. 10-24.

Vi hjælper gerne

Vi anbefaler gerne restauratører, som vi tidligere har benyttet med succes, og som har erfaring med at færdes i huset.