THORVALDSENS TERRASSE: WINTERSPRING IS POP-UP

FREDAG, LØRDAG & SØNDAG KL. 12 - 16.30

Thorvaldsens Museum glæder sig til at kunne tilbyde gæster et Winterspring øjeblik på den solrige terrasse, imens de udforsker Thorvaldsens Museums unikke og inspirerende rammer.

I de varme sommermåneder, juli og august, vil det nu være muligt at nyde det prisvindende dessertbrand Wintersprings fortryllende isdesserter når de ruller deres isbod hen til Thorvaldsens museums terrasse foran de enorme porte med udsigt til kanalen.

Danske Winterspring, der har fået massiv international anerkendelse for sit prisvindende nordiske is- og dessertkoncept, er kendt for sin unikke, høje kvalitet indenfor desserter og is. Konceptet bag brandet er desserter lavet på nordiske råvarer udviklet af erfarne Michelinkokke og is lavet med de samme råvarer og teknikker, som findes på mest anerkendte restauranter i Norden.

Med et solidt mandskab, der alle brænder for dessertfaget, kræses der om hver en detalje for at løfte smagsoplevelserne til nye højder. Hver en bid er en dragende dans for sanserne, hvor sødt, surt og pikant spiller sammen for at lave den perfekte symfoni.

Winterspring is bliver produceret i Danmark på en lille ø i det sydfynske øhav, og der er lagt stor vægt på den økologiske tilgang; idet der kun anvendes naturlige og økologiske råvarer i produktionen. En særlig stolthed knytter sig til Wintersprings prisvindende sorbetlinje, der blot fremstilles af fire ingredienser.