da

TALK: LONE FRANK - Hvad er kærlighed? - UDSOLGT

27. JANUAR KL.19

I forbindelse med vores udstilling ’KÆRLIGHED – Thorvaldsens tegninger’ byder vi indenfor til en talk om netop det: Kærlighed. For hvad er kærlighed egentlig for noget? 

Med Lone Franks videnskabelige perspektiv, kommer vi omkring de evolutionære kræfter, der har sat  rammerne for vores følelser, og kigger på den hemmelighedsfulde kemi og spidsfindige hjerneaktivitet,  der i sidste ende dirigerer vores personlige kærlighedsliv.

Foredraget er inspirerende, tankevækkende og båret af personligt engagement. Med humor og stor viden sammenstykker Lone Frank kærlighedens mosaik med brikker fra naturvidenskab, psykologi og  kulturforskning. Hun krydrer sin fortælling med personlige historier fra et liv, der har budt på lidt af hvert på kærlighedsfronten.

Om Lone Frank
Lone Frank er videnskabsjournalist, forfatter og foredragsholder med en baggrund som forsker og ph.d. i neurobiologi. Hun er tilknyttet Weekendavisen og kendt som en markant debattør og meningsdanner i forhold til sundhed, medicin, teknologi og etik.

Hvor: Thorvaldsens Museum
Pris:
150 kr inkl. entré til museet
Praktiske informationer:
Dørene åbner kl.18 - du er velkommen til at se vores fokusudstilling 'KÆRLIGHED - Thorvaldsens tegninger' inden arrangementet begynder.

Husk gyldigt coronapas

Køb billet her- Udsolgt