da

KONCERT MED SVANEBORG KARDYB

5. NOVEMBER KL. 19.00


Oplev en stemningsfuld aften på Thorvaldsens Museum, når vi inviterer til koncert med jazzduoen Svaneborg Kardyb, som for en enkel aften indtager museets smukke forhal. 

Den danske jazzduo Svaneborg Kardyb er et af dansk jazz nyeste skud på stammen. Efter udgivelsen af duoens debutalbum, Knob, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.’

I efteråret 2020 udgav duoen opfølgeren, Haven, som en hyldest til naturen. Pladen er et forsøg på at indfange stemninger fra naturen ved blandt andet at bruge deres bedsteforældres sønderjyske og nordjyske stemmer, ligesom de har brugt lyden af et drømmende vindspil i en kolonihave. 

Musikken er skabt i de tidligste morgener, over den sorteste kaffe og er minimalistisk med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende univers.

Line up
Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver
Jonas Kardyb: Trommer & percussion

Der er begrænset antal pladser.
Køb billetter her.


Hvor: Thorvaldsens Museum
Dato: 5. november kl. 19.00
Pris: 180 kr.