da

PORTRÆTTEGNING FOR HELE FAMILIEN

Udvalgte dage i ferien

Nu kan du og dit barn sammen komme på sommerworkshop og blive bedre til at tegne portrætter! 

Med udgangspunkt i udstillingen Ansigt til Ansigt og temaet portrætter byder vi på kunstneriske workshops for familier hele sommeren! I får undervisning af professionelle kunstnere med hver deres tilgang til portrætkunsten.

Forløbet varer en time, og man kan booke sig ind på forløbet kl. 11 eller kl. 13 på tirsdage og torsdage i sommerferien. Forløbet er målrettet børn fra 10 år og deres voksne, men man må også gerne tage yngre søskende med. 

Der undervises max fire familiegrupper af gangen og forløbet foregår både ude og inde. 

Efter tegnetimen får både børn og voksne et af vores populære modelleringskit med hjem, der indeholder alt, hvad I skal bruge til at formgive et portræt i ler. Ler, redskaber og en trin for trin manual guider jer igennem processen med at forme en simpel lerklump om til et færdigt ansigt. De yngste børn kan vælge at få modelleringssættet Toppen af Kroppen, der er skabt til børn i børnehavealderen. 

For at give en sikker oplevelse undervises der max fire grupper af gangen, og forløbet foregår både ude og inde. Hver gruppe kan være to voksne og to børn. En billet giver adgang til to voksne og to børn.


Hvor: Thorvaldsens Museum 
Pris: 100 kr. for 2 voksne og to børn

Book billetter her.