da

PORTRÆTMODELLERING FOR HELE FAMILIEN

Udvalgte dage i sommerferien

Var du en af de heldige, der fik et af vores modelleringskits under nedlukningen? Nu kan du blive endnu bedre til at modellere portrætter ved at tage børn eller børnebørn med på Thorvaldsens Museum i sommerferien til en hyggelig modellerings-workshop, hvor de kreative talenter bliver styrket! Workshoppen varer en time, og man kan booke sig ind på forløbet kl. 11 eller kl. 13.

Forløbet er målrettet børn fra 10 år og deres voksne, men man må også gerne tage yngre søskende med.  Der undervises max fire familiegrupper af gangen, og forløbet foregår både ude i vores smukke gård og inde i vores forhal.

Efter workshoppen får både børn og voksne et af vores populære modelleringskits med hjem, der indeholder alt, hvad I skal bruge til at formgive et portræt i ler. Ler, redskaber og en trin for trin manual guider jer igennem processen med at forme en simpel lerklump om til et færdigt ansigt. De yngste børn kan vælge at få modelleringssættet Toppen af Kroppen, der er skabt til børn i børnehavealderen. 

For at give en sikker oplevelse undervises der max fire grupper af gangen, og forløbet foregår både ude og inde. I hver gruppe kan der være to voksne og to børn. 

En billet giver adgang til museet og workshop for to voksne og to børn.

Hvor: Thorvaldsens Museum 
Pris for 4: 100 kr.

Book billetter her.