da

MASTER CLASS FOR UNGE I PORTRÆTFOTOGRAFERING

4. og 5. AUGUST

To udforskende dage med fotograf Frida Gregersen

Med inspiration fra både Bertel Thorvaldsens portrætkunst og nutidens iscenesættelse, vil vi undersøge vores eget billede.

Hvem er jeg? Hvordan ser jeg ud? Hvordan ønsker jeg at se ud - og hvorfor?

Forløbet starter med et oplæg og en dialog omkring samtidens visuelle tendenser. Hvordan ser vi på andre og ikke mindst os selv, når vi deler billeder på de sociale medier? Hvem “bestemmer” hvordan vi skal se ud?

I arbejder derefter selvstændigt med en opgave, hvor I undersøger portrættets muligheder - med fotografiet som indgangsvinkel og med Thorvaldsens Museum som ramme.

Som afslutning på forløbet udvælger I et enkelt af jeres fotografiske arbejder, som vil blive udprintet og udleveret ved en lille sammenkomst på museet i sensommeren.

Det kræver ingen forudsætninger at kunne deltage, kun nysgerrighed og lyst til at lære. Du kan medbringe dit eget kamera eller bruge din telefon til fotoopgaverne.

Frida er uddannet fotograf fra Statens Museum for Kunst og har siden arbejdet professionelt med portrættets genre i alle mulige sammenhænge.

Gratis for unge mellem 13 og 17 år. Vi underviser små hold af 10 personer. Der betales et gebyr på 250,- for manglende fremmøde.

Tid og Sted:

4.- 5. August fra kl. 10.30 til 14.30

Vi mødes i forhallen på Thorvaldsens Museum.

Book billetter her.