da

OBS! NY DATO - 12. AUGUST

THORVALDSEN & FORDYBELSE: 

LYDBAD MED ANDERS RHEDIN

12. AUGUST 2021 KL. 17.30 og 19.30

Vi inviterer til fordybelse i kunsten, ved at byde indenfor til en helt unik koncertform, der giver en afslappende og afspændende oplevelse midt iblandt Thorvaldsens kunst og den unikke arkitektur. Blide klange vil i samspil med den himmelske akustik og smukke atmosfære i museet skabe en sonisk lydoplevelse, som livsnyderen Thorvaldsen ikke ville havet været foruden.

Igennem det 40 min lange lydbad vil du kunne fordybe dig i detaljerne i kunsten og rummet på en måde, du med garanti aldrig har prøvet før.

OM KONCERTEN

Et lydbad er en blanding af en mindfulness-meditation, gongbad og en ambient-koncert. Deltagerne ligger ned og bliver guidet igennem et lindrende lydlandskab af beroligende frekvenser. Lydbadet fremføres af Anders Rhedin, der er en erfaren komponist og musiker, som har udgivet adskillige plader internationalt, turneret den vestlige verden tynd og har komponeret musik til spillefilm og guldsælgende plader.

Koncerten vil selvfølgelig være omfattet Covid-19 restriktioner, og der er derfor et meget begrænset antal billetter til hver koncert.

Du kan følge Anders Rhedins lydunivers via Instagram @dinnertheband

Hvornår: 17. juni kl. 17.30 - 18.30 og 19.30 – 20.30
Hvor: Thorvaldsens Museum
Pris: 180 kr.


Billetter til 17.30 købes her.
Billetter til 19.30 købes her. (UDSOLGT)