da

KONCERT: NOVO QUARTET

29. JANUAR KL.19.00

Kom forbi museet til en storslået musisk oplevelse i vores smukke rammer, når NOVO Quartet spiller to romantiske kvartetter, i forbindelse med vores udstilling ’KÆRLIGHED – Thorvaldsens tegninger’.


Program

Johannes Brahms - strygekvartet nr. 2 (ca. 35 min)

-  pause  -

Felix Mendelssohn - strygekvartet nr. 2 (ca. 40 min)

Om NOVO QUARTET
NOVO Quartet har haft fuld fart på siden de fire studerende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium startede strygekvartetten op i efteråret 2018. Med violinisterne Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, bratschisten Daniel S´ledzin´ski og cellisten Signe Ebstrup Bitsch, er der skabt et match, der på én gang sprudler af energi og mod, seriøsitet og dygtighed.

NOVO Quartet er 2.prisvinder i Trondheim International Chamber Music Competition 2021, modtager af Léonie Sonnings Talentpris 2021 samt vinder af Danmarks Radios P2 Kammermusikkonkurrence 2020. Sejrene følger i kølvandet på° en semifinaleplads i Carl Nielsen International Chamber Music Competition 2019 og Grand Prize 
i ENKOR International Chamber Music Competition 2020.

Kvartettens medlemmer kommer hver især med en lang række priser fra deres solistiske virke. De kommer hver især med deres forskellige kompetencer, som tilsammen går op i en højere enhed i arbejdet med NOVO Quartet, båret af et stærkt ven- og fællesskab, i og med musikken.

Praktiske informationer:
Dørene åbner kl.18 (der er mulighed for at se vores fokusudstilling 'Kærlighed - Thorvaldsens tegninger' inden koncerten)
Husk gyldigt coronapas

Sted: Thorvaldsens Museum

Pris: 175 kr. (inkl. entre til Thorvaldsens Museum) (Køb billet her)
For unge under 25 år: 70 kr (medbring ID) (Køb ungdomsbillet her)