da

KONCERT MED HENRIK LINDSTRAND

28. AUGUST KL. 19.00

Få en enestående musisk oplevelse når musiker Henrik Lindstrand besøger Thorvaldsens Museum og giver koncert i museets smukke forhal. Som multi-instrumentalist og lydtroldmand i gruppen Kashmir og en efterfølgende succesfuld karriere inden for filmmusikkens verden, er Henrik Lindstrand nu sprunget ud som soloartist med klaveret som eneste værktøj. 
Med fast bopæl Danmark i mere end 20 år kan den svenske musiker Henrik Lindstrand bryste sig af et særdeles imponerende CV med et langt og fascinerende liv inden for musikken. 
 I efteråret 2017 udkom Henrik Lindstrands anmelderroste debutalbum 'Leken'. Titlen trækker tråde tilbage til Lindstrands barndom, og er navnet på den svenske skogssjö han voksede op i nærheden af.

 
 “Leken’-søen har en særlig plads i mit hjerte. For mig, er den en slags metafor for et lille sted, hvor der er rart at være. Et hemmeligt sted og en verden, hvor jeg er tryg og der er plads til leg (leken, svensk for leg, red.). Det nye album er stærkt inspireret af dette sted. Det skulle være en leg at lave dette projekt, hvilket fyldte mig med en fantastisk energi og fremdrift I skabelsesprocessen."

 I juni 2019 var han klar med opfølgeren "Nattresan", der, som titlen antyder, er blevet til om natten. På dette album er musikken blevet udbygget fra kun at være akustisk til også at rumme elementer af elektronisk loungemusik.

Køb billetter her. 

Hvor: Thorvaldsens Museum 
Hvornår: 28. august kl. 19.00