da

BERTELS BIBLIOTEK 

FORFATTERSAMTALE MED HELLE HELLE 

3. JUNI KL. 18.00

Thorvaldsens Museum inviterer i samarbejde med forlaget Gutkind indenfor til en aften med forfatter Helle Helle. Her vil hun i samtale med Elisabeth Skou fortælle om sin nyeste bog BOB.

I Bertel Thorvaldsens omfattende bogsamling gemmer der sig en verden af fortællinger og illustrationer om antikken, mytologier og romantik. Livet igennem brugte Thorvaldsen bøgerne som inspiration til sine værker, og flere af bøgerne er sjældne, andre er sande pragtværker. 

Derfor sætter vi i samarbejde med Gutkind nu fokus på gode og inspirerende fortællinger, der lever i litteraturen. 

Bertels Bibliotek kalder vi læsefællesskabet, hvor du i en række live-forfattersamtaler kan møde et udvalg af Nordens bedste forfattere og høre dem fortælle om deres nyeste bog.  

3. juni kl. 18.00-18.45 med Helle Helle

Pris 120 kr. inkl. entre til museet og et glas vin

Køb billetter her.

Helle Helle (f. 1965)
har gået på Forfatterskolen og skrevet noveller og romaner. Hun debuterede med Eksempel på liv i 1993 og fik sit store gennembrud med romanen Rødby-Puttgarden (2005), som hun modtog Kritikerprisen for. Derudover har hun modtaget en række priser og præmieringer, bl.a. P.O. Enquists pris, De Gyldne Laurbær, Det Danske Akademis Store Pris og Holberg Medaljen. Hendes bøger er oversat til 22 sprog. Senest er udkommet romanen BOB (2021), der hænger sammen med hendes forrige roman, de (2018).

 Jeg-fortælleren i BOB er hende fra de. Men hun fortæller udelukkende om Bobs liv – især det, hun ikke selv er en del af.
 "Man skulle bare vente. Al den venten. Bob kunne holde vejret hen over en hel weekend. Dagene punkterede, de faldt sammen over ham som teltdug. Alene tanken om hendes små lyde, de spaltede hårspidser. Til sidst vidste han ikke, hvad der gjorde mest ondt. At have mistet eller at miste al den tid. Så var tiden gået." - uddrag fra bogen.Elisabeth Skou er skribent, foredragsholder og ph.d. i litteraturhistorie.
 
 
                                                    
                                         EVENTET ER SKABT I SAMARBEJDE MED