da
Foto: Tim Panduro

FINISSAGE: DI GARBI OG BODIL JØRGENSEN FORTOLKER GOETHES STØRSTE TRAGEDIE 

19. september kl. 19.00 & 20. september kl. 18.00 

 
Der er en smuk aften i vente på Thorvaldsens Museum, når Golden Days Festivalen i år afsluttes med en helt særlig koncertoplevelse skabt af Di Garbi med Goethes udødelige Den Unge Werthers Lidelser som omdrejningspunkt for fortællingen. 
 
Med sig på scenen har hun skuespiller Bodil Jørgensen, som vil vække Den Unge Werther til live, alt imens Di Garbi dirigerer aftenen med sin smukke sang og musik ved flyglet. I et hav af lanterner genfortælles brevene fra Goethes tragedie i kombination med Di Garbis sanselige kompositioner. Hun akkompagneres af violinist Christine Pryn og Cellist John Ehde.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en sjælfuld aften.
 Hvornår:
UDSOLGT: 19. september kl. 19.00
20. september kl. 18.00


Køb billetter


OM KONCERTEN

Kunstneren Di Garbi har siden sit residency på museet i 2019 haft et særligt samarbejde med Thorvaldsens Museum. Disse to aftener inviterer vi på en oplevelse hvor koncerten 'When Shadow Meets Light', som blev komponeret i museets forhal - samt kompositionerne til den anmelderroste teaterforestilling ‘Den unge Werthers lidelser'  - udfolder sig i museets stemningsfulde atmosfære. 
 
Med sig på scenen til koncerterne har hun cellist og kor, og et blomsterhav skabt af papirkunstner Rie Elise Larsen. Kostumet til aftenen vil blive kreeret af Marie Nørgaard Nielsen. 

Di Garbi medvirkede i forestillingen ’Den Unge Werthers Lidelser’ på Aarhus Teater og S/H i København under instruktion af Sargun Oshana, som senere vandt en Reumert for forestillingen. 
Det var på Thorvaldsen Museum at Sargun første gang oplevede Di Garbis sanselige og nærværende optræden. Han valgte herefter at invitere hende med i sin forestilling. 
Di Garbi modtog sidste år Statens Kunstfonds store arbejdslegat for sit arbejde, hvor hun bevidst søger at bruge musikken som en slags medicin for krop og sind til at afstresse, finde ro og få et møde med sig selv. 

Mød Di Garbi her: