da

Familieaktiviteter

Der er mange måder at gå på museum på – måske har I lyst til at tegne, modellere eller løse gulvenes geometriske gåder.


I kan bruge vores gratis tegnematerialer eller købe en af vores aktivitetspakker. Vi har også jævnligt tegneworkshops, modelleringsworkshops og fortællearrangementer for børn og voksne.

Børne- og unge vœrkstedet
I 2021 åbner vi et  nyt vœrksted for børn og unge i museets underetage. Her vil der være åbent værksted og der vil løbende blive afholdt workshops for familier, børn og unge. 

På grund af covid - 19 er børnevœrkstedet ikke åbent i øjeblikket.  

Aktivitetspakker

Portrœtmodellering - to go

Thorvaldsen kom ind på kunstakademiet i en alder af kun 11 år, for at lære portrætkunst! I samarbejde med billedkunstner Louise Hindsgavl har vi udviklet et portrætmodelleringskit der giver børn og barnlige sjæle mulighed for at gøre Thorvaldsens kunsten efter.

Kittet med vejledning, redskaber og ler kan købes i museets butik og manualen kan hentes frit via link under Opdag museet.

Pris: 50 kr. pr. pose.
Kan købes i museets butik

Toppen Af Kroppe - to go

Toppen af Kroppen er en to-go-pose, der indeholder sjove materialer, så I hjemme kan komme i gang med at lave jeres egne skulpturhoveder – og udstille dem i en museumskulisse. 
Pris: 30 kr. pr. pose.
Købes i museets butik

Gulve og Geometri

Gulve og geometri handler om smuk matematik. Thorvaldsens Museum er udsmykket fra gulv til loft, og hvert rum byder på forskellige geometrisk gåder. 
Pris: 10 kr. pr. ark.
Købes i museets butik