da

Familieaktiviteter

Der er mange måder at gå på museum på – måske har I lyst til at tegne, digte jeres egen historie eller løse gulvenes geometriske gåder.


I kan bruge vores gratis tegnematerialer eller købe en af vores aktivitetspakker. Vi har også jævnligt tegneworkshops, modelleringsworkshops og fortællearrangementer for børn og voksne.

Portrœtmodelleringskit

Hele 2020 fejrer vi Thorvaldsens 250 års fødselsdag, og i den forbindelse er der udviklet portrætmodellerings-kit til børn. Kittet indeholder ler, vejledning og andre materialer der skal til for at skabe et portrœt. Det er gratis, og udleveres til børn og barnlige sjœle på museet i hele 2020.

Gratis
Afhentes i museets forhal


Børne- og unge vœrkstedet

I 2020 har museet fået helt nyt vœrksted for børn og unge i museets underetage. Her vil der løbende blive afholdt workshops for familier, og vœre åbent for at arbejde med lerkits og sidde og tegne. 

På grund af covid - 19 er børnevœrkstedet ikke åbent i øjeblikket.  


Tegn når det passer jer

Et godt sted at begynde er med papir og blyant. I mødestedet på 1. sal kan I gratis bruge de forskellige tegnematerialer. Der er papir og blyant samt en flyer med gode idéer til, hvordan I kan komme i gang med at tegne.

Gratis
Afhentes i museets butik


Aktivitetspakker

Gulve og geometri handler om smuk matematik. Thorvaldsens Museum er udsmykket fra gulv til loft, og hvert rum byder på forskellige geometrisk gåder. 

Pris: 10 kr. pr. ark.

Købes i museets butik


"Toppen af Kroppen" er en take away-pose, der indeholder sjove materialer, så I hjemme kan komme i gang med at lave jeres egne skulpturhoveder – og udstille dem i en museumskulisse. 

Pris: 30 kr.

Købes i museets butik