TRE FORTÆLLINGER

Med udstillingen TRE FORTÆLLINGER viser NORRØN tre landskabsmodeller af tre arkitektoniske værker med udgangspunkt i tre stedbundne fortællinger, henholdsvis om Havets Giganter, Den Blå Ringborg og Oceanets Barometer.

Tilblivelsen af en af de tre landskabsmodeller.
Tilblivelsen af en af de tre landskabsmodeller.

Udstillingen TRE FORTÆLLINGER er lavet specielt til Thorvaldsens Museum. Gipsafstøbningerne går i dialog med kunsten og arkitekturen og indskriver sig i det særlige univers, der skabes mellem Thorvaldsens skulpturer og Bindesbølls karakterfulde arkitektur.

Med denne udstilling viser NORRØN, hvordan fortællingen altid er et centralt element. De store hvide landskabsmodeller fremhæver og destillerer landskabets kontur, mens værkerne indskriver sig som farvede ikoner i landskabet og forstærker dets iboende kvaliteter. Arkitekturmodellerne er en abstraktion over landskabet, naturen og værket.

Havets Giganter: En transformation af Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg
Den Blå Ringborg: En gentænkning af Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Oceanets Barometer: En satellit til Energimuseet på Kalvebod Fælled

Om NORRØN

NORRØN er specialiseret i destinationsudvikling med fokus på at skabe autentisk og kvalitativ arkitektur indenfor oplevelsesøkonomien, både som strategisk udviklingsværktøj og i det enkelte værk. Læs mere her.

Udstillingen kan ses i forhallen på Thorvaldsens Museum frem til d. 21. november.

En af de tre landskabsmodeller.
En af de tre landskabsmodeller.