THORVALDSENS ITALIEN - VIN OG TEGNEUNDERVISNING PÅ TRAPPEN

HVER TORSDAG I AUGUST FRA 16-18

Kom forbi Thorvaldsens Museum hver torsdag i august. Her byder vi på et glas italiensk vin eller øl, italienske toner fra anlægget, imens du gratis kan finpudse dine tegnekundskaber. Vores dygtige tegnelærer Henrik Leach, som står for vores faste tegneundervisning på museet, står klar med spidsede blyanter og gode tegneråd. Bertel Thorvaldsen tog som ung billedhugger til Rom, og endte med at bo der i 40 år. Ved sin hjemkomst donerede han sine værker til byen København, og fik bygget sit eget farverige museum, inspireret af Italiens antikke villaer og farvepaletter. Bertel var en rigtig livsnyder som elskede musik, drinks og kunst - kom og vær med til en torsdagsbar i hans ånd!
 
Vores smukke museum holder som altid åbent fra 10-17, hvor du kan komme ind og blive inspireret af Bertels kunst.

 På Bertel Thorvaldsens Plads får man nok hurtigt øje på Oak Stacks - tre høje skulpturer i træ. De er skabt af den irsk-amerikanske kunstner Sean Scully, der åbner en stor udstilling d.2 september, som indtager hele Thorvaldsens Museum. Læs mere her.

Torsdagsbarerne er blevet til i et samarbejde mellem de 17 kulturinstitutioner i Københavns Kulturkvarter. Samme dag er der også torsdagsbar med et væld af oplevelser hos Nikolaj Kunsthal, Københavns Museum, Kunstforeningen Gl. Strand og i Bibliotekshaven.
 
Se programmet for alle torsdagsbarerne her.