MORGENKONCERT EIK OCTOBRE + EA WIM

9. OKTOBER KL. 11.00

I anledningen af ’Spil Dansk’ ugen kan du få en helt særlig oplevelse i museets smukke forhal, når vi i samarbejde med Nordic Music Society inviterer til stemningsfuld morgenkoncert med EIK OCTOBRE og EA WIM. Kom og få en helt ekstraordinær oplevelse og udvid dine musikalske rammer i et for mange helt nyt musikalsk univers. Læn dig tilbage i vores sækkestole og nyd en drømmende morgen med neoklassisk musik blandt Thorvaldsens smukke nyklassicistiske skulpturer! Vi byder på kaffe og en Bloody Mary under koncerten.

Ea Wim spiller kl. 11.00
Eik Octobre spiller kl. 12.30

EIK OCTOBRE

Bag Eik Octobre står Emil Skovsgaard Christensen, som i 2016 debuterede med EP’en ’Live Strings Session’, der bød på drømmende og sfæriske kompositioner for klaver og strygere. Siden har Eik Octobre indtaget toppen af hitlisterne inden for ny klassisk musik med stykker som ’Take Me Somewhere Else’,  ’Lonely Children’ og ’Heart Failure’. Med sine knap 30 mio. streams og innovative tilgang til at mikse klassiske instrumenter med synthesizers og effektmaskiner, har han slået sit navn fast som en af de fremmeste eksponenter for den (neo)klassiske genre sammen med navne som Nils Frahm og Ólafur Arnalds. Eik Octobre udgiver sit nye album, ’Different Kinds of Silence’, d. 23/9, og denne koncert på Thorvaldsens Museum er således en release-koncert. Her vil Eik Octobre fremføre både helt nye såvel som ældre kompositioner solo på flygel, synthesizers og effektmaskiner.

www.instagram.com/eikoctobre/

EA WIM

Ea Wim er en ung, neoklassisk komponist og sangerinde. Scenen for neoklassisk både herhjemme og i udlandet er stort set uden kvindelige repræsentanter, og i Eas kategori – med tilsat dansk lyrik – er hun helt enestående. Tiden, der uværgerligt går, skaber minder, glemsel og fletter sig sammen med angsten for at gå glip af sin ungdom, miste sine nære, miste sig selv. Musik og tekst kan ses som et ønske om at give denne (s)tilstand udtryk. Kom og få en helt ekstraordinær oplevelse, udvid dine musikalske rammer og oplevelsesverden i et for mange helt nyt musikalsk univers.

www.instagram.com/ea_wim_music/