Gå til hovedindhold
CasparFB

REFLEKSION / CASPAR ERIC

8.8.2024 KL. 18.00


Hvor meget ser vi os selv i spejlet? Hvor meget reflekterer vi os i det omkringliggende samfund? Hvor ærligt tør vi se på os selv? I forbindelse med særudstillingen GENSKIN starter vi en ny samtalerække, hvor vi sætter fokus på selvbillede og selvrefleksion. 

Vi har inviteret forfatter Caspar Eric ind til en kombineret oplæsning og kort refleksion over hans tanker om selvbillede og selvforståelse, i forhold til det samfund vi bevæger os rundt i hver eneste dag.  
Kom forbi og vær med til en aften med refleksioner over både det indre og det ydre. 

Spejle har altid fascineret mennesket. Betydningen af refleksion kan genfindes i myter og ritualer overalt i verden. Nogle spejle fungerer på mystisk vis som orakler eller portaler til andre verdener, ligesom de kan have ondt afværgende egenskaber. I spejlfladerne kan vi også møde os selv.

Efter samtalen vil udstillingen GENSKIN kunne opleves hvor du kan komme tæt på de antikke bronzespejle, og blive klogere på den betydning spejlet havde i oldtidens Etrurien. Opdag refleksionens tidløse natur, få et sanselig indblik i en forsvundet civilisation. 

 
BOOK BILLETTER HER.