Gå til hovedindhold
blomsterbannerhjemmeside
En buket blomster på et bord

BLOMSTERKONCERT PÅ MUSEET

22. JUNI KL. 19.00

I forbindelse med vores nye udstilling FLORA ITALICA, sætter vi over sommeren fokus på blandt andet historiske planter og biodiversitet. Til denne enestående koncert kan du lade dig fordybe i en musisk hyldest til blomster! Med en række sange, der er dedikeret til planter og blomster vil koret Laetitia Musica denne aften bringe en smuk buket af satser, der passer til den lyse og blomsterduftende årstid. 
Kom forbi og lad dig omfavne af blomsternes sange  med satser af blandt andre John Frandsen, Svend S. Schultz, Carl Nielsen, Benjamin Britten, Eric Whitacre og Anne-Terese Sales.

Book billetter her.
blomster

OM KORET

Laetitia Musica betyder musikglæde - og er et velsyngende københavnsk kammerkor med 22 sangere fordelt på 8 stemmer. Korets repertoire er klassisk, men spænder bredt fra renæssancemusik til helt nye korsatser. Flere af de nyskrevne værker på repertoiret er skrevet af korets dirigent Anne-Terese Sales, der siden 2009 har dirigeret og formet koret. Siden august 2022 har hun samtidig været chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor, og da hun fremadrettet må koncentrere sig om arbejdet med pigerne, kommer koncerten her på Thorvaldsens Museum til at markere afslutningen på 14 års givende samarbejde, musik og uforglemmelige koncerter.