Fortællinger, portrætmodellering og udlevering af modelleringskit

Hele 2020 fejrer vi Thorvaldsens 250 års fødselsdag og uddeler portrætmoddeleringskit til børn, så de – lige som Thorvaldsen – tidligt kan få erfaringer med det formgivende arbejde.

Portrætmodellering

Under skolernes nedlukning uddelte Skoletjenesten portrætmodelleringskit til familiernes hjemmeundervisning. Efter den delvise genåbning af skolerne udleverer vi nu modelleringskit i klassesæt. Fra onsdag d. 20. maj kan der bookes korte modelleringsforløb, når elevgrupper henter materialerne foran museet.

Book gratis modelleringsforløb og materialer her.

Gratis modelleringskit til børn der besøger museet efter 8. juni

Når museet åbner for besøgende efter d. 8. juni, er der igen mulighed for at få udleveret modelleringskit ved besøg på museet. Skoler skal fortsat bestille klassesæt, og andre besøgende børn kan hente et kit i museets butik.

Printversion af trin for trin vejledningen kan hentes her og det samme gode ler, som vi uddeler, kan bestilles her.

Fortællinger om Københavnerdrengen Bertel

Vi mødes med elevgrupperne foran museet og tager eleverne med ud på opdagelse i Københavns gamle gader, hvor vi fortæller historien om københavnerdrengen Bertel og børnelivet i slutningen af 1700 tallet.

Læs mere og book forløbet her.

Samlet overblik over undervisningstilbud tilpasset covid-19 restriktionerne: