Påskeferie

Pressemeddelelse 12. marts 2008

Påskeferie på Thorvaldsens Museum

Påsketegneskole for børn

Gå i Thorvaldsens fodspor når Thorvaldsens Museum i påskeferien tilbyder tegneundervisning for de 8-12-årige. Undervisningen varetages af professionelle kunstnere, og forløbet varer to timer. Alle børn være med!
Bertel Thorvaldsen var kun 11 år gammel, da han startede på Kunstakademiet i København i 1781. På museet underviser professionelle kunstnere børnene i den klassiske tegneteknik, som på Thorvaldsens tid var grundstammen i akademiundervisningen.
Hvornår: tirsdag d. 18/3 og onsdag d. 19/3 fra kl. 11 – 13.
Gratis for børn, 20 kr. i entre for voksne.
Tilmelding på tlf. 33 32 15 32.

Køb 1 kg museumskataloger

Fra den 18. til den 30. marts holder Thorvaldsens Museum et udsalg i museets forhal, hvor udvalgte udstillingskataloger og museumspublikationer sælges til en kilopris af 20 kr. ved køb af minimum ét kg bøger. Desuden sælges diverse udstillingsplakater til favorable priser. Her er alle tiders mulighed for at kombinere et godt køb med et besøg i museets nyåbnede særudstilling ”Bly & Blæk. Thorvaldsens tegninger”, der åbnede den 12. marts.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til undertegnede på telefonnummer 33 32 15 32.

Bettina Weiland
Informationsmedarbejder
Thorvaldsens Museum

Foto: Helle Nanny Brendstrup
Lær at tegne på Thorvaldsens Museum.
Foto: Helle Nanny Brendstrup

Hent foto

Pressefotos er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af museets påskeferieaktiviteter.
Pressefotos skal akkrediteres Thorvaldsens Museum, hvor ikke andet er angivet.