Kulturnatten på Thorvaldsens Museum 2008

Kulturnatten på Thorvaldsens Museum
10. oktober 2008 kl. 18-24
Magisk lys og lyd på Thorvaldsens Museum

Filmfotograf Peter Klitgaard trækker på Kulturnatten stjernehimlen ind på museets lofter og iscenesætter samtidig Thorvaldsens skulpturer i en overraskende lyssætning i samspil med lysskulpturerne Elysion. Børn og voksne kan skabe deres eget skyggespil i museets Kristus-sal, og hele aftenen underbygges den forunderlige stemning af Kim Menzers fortryllende musik.

Lysskulpturerne ELYSION er sponsoreret af Le Klint A/S. ELYSION er tegnet af Poul Christiansen for Le Klint A/S i 2006, og yderskærmene er håndfoldet på traditionel Le Klint vis.

Kulturpas

For at få adgang til arrangementerne i Kulturnattens program, skal publikum have et Kulturpas. Det koster 75 kr. inkl. program. To børn til og med 11 år har gratis adgang til Kulturnatten, når de er sammen med en voksen med Kulturpas. Kulturpasset giver desuden adgang til fri transport med bus, tog og metro i hele HT-området fra kl. 17 til 02. Kulturpas og programmer kan allerede nu købes på S-togsstationer, biblioteker og museer i København og på Frederiksberg.

Læs mere på www.kulturnatten.dk

Bettina Weiland
Informationsmedarbejder
Thorvaldsens Museum

Kulturnatten
Kulturnat på Thorvaldsens Museum.
Hent foto

Pressefotos er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af Kulturnatten.
Pressefotos skal akkrediteres Thorvaldsens Museum, hvor ikke andet er angivet.