1/2: Vinterferie

Pressemeddelelse 1. februar 2012

Vinterferieoplevelser for familien på Thorvaldsens Museum

I vinterferien kan børn og voksne besøge familietegneskolen, høre eventyrlige historier om guder og helte eller gå på opdagelse i museet på egen hånd.

Familietegneskole

Under vejledning af vores tegneundervisere får I undervisning i tegneteknik, som på Thorvaldsens tid. Thorvaldsen var selv kun 11 år gammel, da han startede på Kunstakademiet i København, hvor det første, man skulle lære, var at tegne.
Hvornår: Tirsdag d. 14/2 og torsdag d. 16/2 kl. 11-13.
For hvem: Børn og deres voksne.
Pris: Gratis for børn, voksne 40 kr.
Tilmelding: Bindende tilmelding på tlf. 33 32 15 32 eller mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i jeres mail til os:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og ønskede datoer.

Fortællinger for børn og deres voksne

Den antikke verden var fuld af fantastiske fortællinger om guder og heltes farefulde eventyr på det høje bjerg Olympen og på jorden. Kom og hør én af de klassiske myter museet gemmer på, når vores fortæller giver guder og helte nyt liv.
Hvornår: Onsdag d. 15/2 og fredag d. 17/2 kl. 11-12.
For hvem: For børn og deres voksne.
Pris: Gratis for børn, voksne 40 kr.
Husk at skrive følgende oplysninger i jeres mail til os:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og ønskede datoer.

På opdagelse i museet på egen hånd

I museets butik kan man købe en oplevelsespakke til Antiksamlingen til 49 kr., tegneark om skulptur eller om de geometriske mønstre i gulvene til 5 kr. og vores nye Toppen af Kroppen-take away-poser til 20 kr. med sjove materialer, så I hjemme kan komme i gang med at lave jeres egne skulpturhoveder.

For yderligere information kontakt Line Esbjørn (leder af museets skoletjeneste) eller undertegnede på tlf. 33321532.

Kommunikationschef Bettina Weiland
E-mail: bettina.weiland@thorvaldsensmuseum.dk

Download pressefotos:

Foto: Iben Mondrup Salto
Foto: Iben Mondrup Salto.
Download foto.

Foto: Iben Mondrup Salto
Foto: Iben Mondrup Salto.
Download foto.

Pressefotos er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af vinterferiearrangementerne. Pressefotos skal akkrediteres Thorvaldsens Museum, hvor ikke andet er angivet.