Bg_logo_top

Særtilbud i hele marts måned:

7 attraktioner for kun 70,-!

Pressemeddelelse 16. februar 2012

Slotsholmens museer gentager succesen fra de foregående år med en favorabel fællesbillet, der gælder i hele marts måned i 2012. Ny i billetsamarbejdet er De Kongelige Stalde, der bl.a. huser dronningens guldkaret, som senest var fremme i januar ved fejringen af majestætens 40 års regeringsjubilæum. Brug en dag, en weekend eller måske hele marts måned på at gå på opdagelse i Slotsholmens mange kulturtilbud!

Slotsholmen – En ø af kulturelle tilbud

Øen Slotsholmen i Københavns hjerte er ikke bare magtens centrum med Folketinget på Christiansborg som omdrejningspunkt. Men mange ved ikke, at det også er en oase af enestående kulturtilbud. Intet andet sted i Danmark ligger museerne så tæt og byder på oplevelser for enhver smag: Her er barske våben og teatermagi, en middelalderborg i den mørke undergrund og moderne arkitektur i verdensklasse, smukke skulpturer i prægtige rammer, jødisk kultur med skæve vinkler, kongelige pragtsale, kridhvide heste, gyldne kareter og meget mere…

Én fælles billet til 7 attraktioner for kun 70 kr.:

• Dansk Jødisk Museum (Voksen 50 kr.)
• De Kongelige Stalde (Voksen 40 kr.)
• Udstillinger i Det Kongelige Bibliotek – Den Sorte Diamant (Voksen 40 kr.)
• Ruinerne under Christiansborg Slot(Voksen 40 kr.)
• Teatermuseet i Hofteatret (Voksen 40 kr.)
• Thorvaldsens Museum (Voksen 40 kr.)
• Tøjhusmuseet (Voksen 40 kr.)

Fællesbilletten er gyldig til ét besøg på hvert museum i hele marts 2012. Besøger man alle 7 museer, sparer man således som voksen hele 220 kr.! Og billetten giver desuden 50% rabat på billetprisen i De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot. Bemærk, at børn har gratis adgang på næsten alle museerne.
Læs mere om de enkelte institutioner på www.oplevslotsholmen.dk

Yderligere information:

Marketingkoordinator på Christiansborg Slot, Jesper T. Møller, jetho@slke.dk, 3392 6395 eller undertegnede.

Med venlig hilsen
Kommunikationschef Bettina Weiland
E-mail: bettina.weiland@thorvaldsensmuseum.dk

Download pressefoto

Pressefoto Slotsholmen
Download foto.

Pressefotoet er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af Slotsholmens museer. Pressefotos skal akkrediteres Thorvaldsens Museum, hvor ikke andet er angivet.

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor