Kulturnat og efterårsferie

Pressemeddelelse 26. september 2012

Tag hul på de mange spændende ferieaktiviteter for familien, som Thorvaldsens Museum byder på, og begynd efterårsferien med Kulturnat på museet.

Kulturnat på Thorvaldsens Museum
fredag d. 12. oktober kl. 18-24

Kom ind og se, hvordan unge designstuderende forvandler Thorvaldsens hvide marmorskulpturer med spektakulære og farverige lysprojektioner!

De designstuderende kommer fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Køb et KulturKit

Kun adgang med Kulturpas. Kulturpasset ligger i Kulturnattens KulturKit, som fra 1. oktober kan købes på S-togsstationer, museer og biblioteker i København og på Frederiksberg samt på Thorvaldsens Museum. Pris 90 kr.

Efterårsferie: TOPPEN AF KROPPEN

En hel uge for hele familien fra d. 13.-20. oktober kl. 10-16. Og det handler om hoveder, ansigter og portrætter.

Den mest berømte danske kunstner, billedhuggeren Bertel Thorvaldsen, der levede fra 1770-1844, udførte selv næsten 200 portrætbuster af mennesker fra hele Europa. Konger, digtere, venner, statsmænd, adelige – kendte og ukendte. Og alle disse portrætter findes i museet. Dem vil vi gerne fortælle om til børn og voksne. Og I kan selv være med til at skabe portrætter i ler, gips, tegning og foto – alt med professionel vejledning. Alt er gratis, når entréen er betalt (gratis adgang til og med 18 år).

Læs mere om alle arrangementerne på museets hjemmeside, hvor vi har lagt en oversigt med dagsprogrammer: http://www.thorvaldsensmuseum.dk/nyheder/det_sker/efteraarsferie2012
Nogle arrangementer kræver tilmelding, andre kan man bare dukke op til.

Kontakt

For yderligere information kontakt Line Esbjørn, leder af museets Skoletjeneste, museumsdirektør Stig Miss eller undertegnede på tlf. 33321532.

Kommunikationschef Bettina Weiland
E-mail: bettina.weiland@thorvaldsensmuseum.dk

Foto: Peter Dammand.
Kulturnatten 2011 – Designskolen satte spot på Thorvaldsens Museum. Foto: Peter Dammand.

Foto: Peter Dammand.
Kulturnatten 2011 – Designelever slog sig løs på museet. Foto: Peter Dammand.

Download foto.
Tegn løs i efterårsferien.

Pressefotos er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af arrangementerne. Pressefotos skal akkrediteres Thorvaldsens Museum, hvor ikke andet er angivet.