Tegneworkshop for familier

Pressemeddelelse 13. maj 2011

Tegneworkshop for familier

Nu kan man komme til tegneworkshop for familier på Thorvaldsens Museum den sidste lørdag i hver måned!

Thorvaldsens Museum vrimler med skulpturer, relieffer, mønstre og malerier, og museet er fuldt af forunderlige former, farver og fortællinger. Alt dette kan opleves på mange måder – en af dem er ved at sætte sig ned og tegne det! Hver workshop har sit eget tema, så man med fordel kan deltage i flere forløb.

For hvem: Børn fra 8 år med deres voksne.
Pris 100,- inkl. entré pr. voksen. Børn følger gratis med deres voksne.
Bindende tilmelding på tlf. 33 32 15 32 eller e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i jeres mail til os: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og ønskede datoer.

Tegneworkshop – den eksperimenterende

I disse workshops kommer I til at eksperimentere med forskellige tegneteknikker, der rækker langt ud over den klassiske tradition. I kommer til at tegne på sjove og underlige måder, og alle kan være med! Hvornår: Lørdag d. 28. maj, 25. juni, 27. august og 24. september kl. 11-14.

Tegneworkshop – den klassiske

I den klassiske tegneworkshop afprøver vi forskellige måder at se, opleve og tegne på, inspireret af klassisk tegneteknik. Hvornår: Lørdag d. 29. oktober og 26. november kl. 11-13.

Yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt Line Esbjørn (leder af museets skoletjeneste) eller undertegnede på tlf. 33 32 15 32.

Informationsmedarbejder Bettina Weiland
E-mail: bettina.weiland@thorvaldsensmuseum.dk

Download pressefoto

Foto: Helle Nanny Brendstrup Lær at tegne af professionelle kunstnere.
Foto: Helle Nanny Brendstrup.

Download foto.

Pressefotos er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af arrangementerne. Pressefotos skal akkrediteres Thorvaldsens Museum, hvor ikke andet er angivet.