Påskeferie for børn

Pressemeddelelse 6. april 2011

Påskeferie for børn på Thorvaldsens Museum

Hold påskeferie på Thorvaldsens Museum, hvor man kan lære at tegne eller gå på opdagelse på egen hånd – det er for børn, det er sjovt, og det er spændende!

Tegneworkshop

Ved denne klassiske tegneworkshop afprøver vi forskellige måder at se, opleve og tegne på inspireret af klassisk tegneteknik. Under vejledning af museets tegneundervisere får børnene undervisning som på Thorvaldsens tid. Bertel Thorvaldsen var selv kun 11 år gammel, da han startede på Kunstakademiet i København, hvor det første man skulle lære, var at tegne.

Hvornår: Tirsdag d. 19. april og onsdag d. 20. april kl. 11-13.
For hvem: For børn i alderen 8-13 år.
Entré: Gratis!

Bindende tilmelding på tlf. 33 32 15 32 eller mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk

På opdagelse i museet på egen hånd

I museets butik kan man købe en oplevelsespakke til 49 kr. I pakken er der alt, hvad man behøver for selv at gå på opdagelse og eventyr i Bertel Thorvaldsens antiksamling. Man kan også købe tegneark om skulptur eller om de geometriske mønstre i gulvene til 5 kr.

Informationsmedarbejder Bettina Weiland
Tlf.: 33321532
E-mail: bettina.weiland@thorvaldsensmuseum.dk

Foto: Helle Nanny Brendstrup Lær at tegne af professionelle kunstnere.
Foto: Helle Nanny Brendstrup.

Download foto.

Pressefotos er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af arrangementerne. Pressefotos skal akkrediteres Thorvaldsens Museum, hvor ikke andet er angivet.