Påske- og forårsoplevelser for familien

Pressemeddelelse 24. marts

Hold påskeferie på Thorvaldsens Museum, hvor man kan lære at tegne eller gå på opdagelse på egen hånd – det er for børn, og det er sjovt! Børnearrangementerne er gratis.

Familietegneskole i påskeferien

På Thorvaldsens Museum kan hele familien tegne skulpturer sammen i påsken. Det tager tid, og man skal koncentrere sig, men det er sjovt!
For hvem? Børn i alderen 8 til 13 år og deres voksne.
Hvornår? Tirsdag d. 30. marts og onsdag d. 31. marts kl. 11-13. Husk at tilmelde jer!

Gratis for børn, voksne 20 kr.
Bindende tilmelding på tlf: 33 32 15 32 eller e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk. Husk at melde afbud i god tid, så en anden kan få jeres plads.
På opdagelse på egen hånd i påskeferien
I museets butik kan man købe en oplevelsespakke til 49 kr. I pakken er der alt, hvad man behøver for at gå på opdagelse og på eventyr i Bertel Thorvaldsens antiksamling. Man kan også købe tegneark om skulptur eller om de geometriske mønstre i gulvene til 5 kr.

Familietegneskole 3 lørdage i april –
klassisk tegning for hele familien

At tegne en skulptur er en måde at opleve den på! Hvert undervisningsforløb vil have forskelligt fokus: Gennem forskellige tegneøvelser koncentrerer vi os om oplevelsesmåder, hvor hånden, kroppen og øjet arbejder sammen. Det vi tegner, er et spor af det, vi ser og oplever – derfor kommer der altid fine og helt unikke tegninger ud af det!

Der er tegneskole 3 lørdage i april. Man kan tilmelde sig en enkelt dag, men man må også meget gerne komme flere gange. Under hele forløbet undervises familien af en af vores faste tegneundervisere.
For hvem? Alle børn i alderen 8-12 år er velkomne. I skal bare medbringe en voksen og godt humør – resten sørger vi for!
Hvor? På Thorvaldsens Museum
Hvornår? D. 10. april, 17. april og 24. april fra kl. 11 – 13. Husk at tilmelde jer!
Pris per gang: Voksne 50 kr. + entré, børn er gratis.
Bindende tilmelding på tlf. 33 32 15 32 eller e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk

Yderligere information kontakt:

Informationsmedarbejder Bettina Weiland
E-mail: bettina.weiland@thorvaldsensmuseum.dk
Leder af Skoletjenesten Line Esbjørn
Tlf. 33 32 15 32,
E-mail: line.esbjoern@thorvaldsensmuseum

Download pressefoto

Foto: Helle Nanny Brendstrup
Lær at tegne på Thorvaldsens Museum.
Foto: Helle Nanny Brendstrup

Hent foto

Pressefotos er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af arrangementerne.