Gå på opdagelse på Slotsholmen - til udsalgspris

Pressemeddelelse 6. januar 2009

Gå på opdagelse på Slotsholmen – til udsalgspris

Så er der godt nyt til alle juleslunkne pengepunge: I januar går Slotsholmens museer igen sammen om at tilbyde en fællesbillet, der giver adgang til 6 store kulturseværdigheder for bare 60 kr.

Slotsholmen er øen omkring Christiansborg og er udover regeringsmagtens hjemsted en oase af enestående kulturtilbud. Øens museer gemmer på hemmeligheder og oplevelser for enhver smag: her er barske våben og
teatermagi, en middelalderborg i den mørke undergrund og moderne arkitektur i verdensklasse, Thorvaldsens smukke skulpturer i prægtige rammer, jødisk kultur med skæve vinkler, fotokunst og meget mere.

Slotsholmen byder kort sagt på oplevelser for alle, og med fællesbilletten i hånden er det nemt og billigt at dække mange interesser inden for et meget lille område. Brug en dag, en weekend eller måske en hel måned og gå på opdagelse i Slotsholmens mangfoldige kulturtilbud.

Billetten koster 60 kr. og giver adgang til ét besøg på hvert museum i løbet af hele
januar. Børn har gratis adgang på næsten alle museerne.
Billetten gælder til:

Dansk Jødisk Museum
Den Sorte Diamant – Det Kongelige Biblioteks udstillinger
Teatermuseet i Hofteatret
Thorvaldsens Museum
Tøjhusmuseet
Ruinerne under Christiansborg
Billetten kan købes alle disse steder.

Billetten giver desuden 50 % rabat på billetprisen i De Kongelige
Repræsentationslokaler (normalpris 70 kr.).

Yderligere information og download af pressebilleder på: www.oplevslotsholmen.dk

Kontakt:

Bettina Weiland, Thorvaldsens Museum, tlf. 33 32 15 32,
e-mail: bettina.weiland@thorvaldsensmuseum.dk eller
Mikael Rasmus Nielsen, Christiansborg Slotsforvaltning, tlf. 33 92 64 92, e-mail: mir@ses.dk

Download pressefoto

Pressefoto Slotsholmen