Kulturnatten d. 9. oktober kl. 18-24

Pressemeddelelse 29. september 2009

Kulturnatten fredag d. 9. oktober 2009
kl. 18-24

Kulturnatten på Thorvaldsens Museum står i forårets og lysets tegn.

Fuglekvidder, kukkende gøge og hakkende spætter – vi forvandler museet til et forunderligt forårsunivers, der står i stærk kontrast til det råkolde efterår uden for. Thorvaldsens skulpturer belyses på en ny og overraskende måde, og kombinationen af lydkulissen og lysinstallationerne gør Kulturnatten på Thorvaldsens Museum til en uforglemmelig oplevelse.

Kulturpas og KulturKit

For at få adgang til arrangementet på Thorvaldsens Museum, skal du have et Kulturpas. Det koster 85 kr. inkl. program. Som noget nyt har Kulturnatten i år samlet program og kulturpas i en pose – dit KulturKit. I posen finder du også en kulturbillet, der er gyldig som entré én gang til én af de kulturinstitutioner, der står på bagsiden af billetten. Kulturbilletten er gyldig i perioden 10. oktober til 31. december 2009. Du kan bl.a. bruge Kulturbilletten på Thorvaldsens Museum.

Læs mere på www.kulturnatten.dk

For yderligere information kontakt undertegnede på tlf. 33321532.

Bettina Weiland
Informationsmedarbejder
Thorvaldsens Museum

Kulturnatten 2008. Foto Jon Nordstrøm Kulturnatten på Thorvaldsens Museum.
Foto: Jon Nordstrøm.

Download foto.

Kulturnatten 2008. Fotograf: Jon Nordstrøm Kulturnatten på Thorvaldsens Museum.
Foto: Jon Nordstrøm.

Download foto.

Pressefotos er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af arrangementet. Pressefotos skal akkrediteres Thorvaldsens Museum, hvor ikke andet er angivet.