Bg_logo_top

Påskeferie på museet

Tegn selv hele påsken eller tilmeld jer vores tegneskole for familier. Her kan I tirsdag d. 15/4 zoome ind på skulpturdetaljer som hænder og fødder og onsdag d. 16/4 koncentrere jer om hele skulpturen. Alle kan være med – og der bliver lagt forskellige underholdende tegneøvelser ind begge dage.

Ikon_dreng_tegne

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor
Luk

Samlingerne

Samlingerne på Thorvaldsens Museum består af Thorvaldsens egne skulpturer samt hans omfattende samlinger af samtidens malerkunst, af antikke ægyptiske, græske og romerske genstande, af andre kunstneres skulpturer, medaljer, breve, bøger, personlige genstande m.m. Det hele skænkede han til fødebyen København, mod at der blev bygget et museum til at rumme det.

Samlingerne på Thorvaldsens Museum er i modsætning til de fleste andre museer koncentreret om en enkelt kunstners værker og en enkelt kunstners samlerinteresser.

I Thorvaldsens samtid var der stor interesse for antikken, og kunsten på Thorvaldsens tid var stærkt præget af netop antikken, derfor stilbetegnelsen: Nyklassicisme.

Samlingerne

Thorvaldsen var en ivrig samler, så ud over hans skulpturer rummer museet også hans samlinger af malerier, tegninger, antikke genstande og meget mere. Søg i Samlingerne her.