Bg_logo_top

Vinterferie på Thorvaldsens Museum

Fra tirsdag d. 10/2 til fredag d. 13/2 er der ferieaktiviteter for hele familien på museet. Vi skyder vinterferien i gang tirsdag, hvor børn og deres voksne kan komme på opdagelse på Thorvaldsens Museum sammen med vores fortæller.

Ikon_dreng_tegne

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor
Luk

Thorvaldsens Museum

Thorvaldsens Museum åbnede d. 18. september 1848 som Danmarks første museumsbygning. I dag ser museet stort set ud, som dengang det blev åbnet for offentligheden. Bertel Thorvaldsen levede næsten 40 år i Rom, men han testamenterede alle originalmodellerne til sine skulpturer samt sine omfattende kunstsamlinger til fødebyen København.

Med sine stærke farver både udvendigt og indvendigt og den særprægede arkitektur, er museumsbygningen lige midt i København en fantastisk ramme omkring Thorvaldsens værker og samlinger. Den farverige museumsbygning er tegnet af arkitekten Michael Gottlieb Bindesbøll. Frisen rundt om museet, der skildrer Thorvaldsens hjemkomst fra Rom til København i 1838, er skabt af maleren Jørgen Sonne.
Læs mere om museet her.

Museet

Den helt enestående og farverige museumsbygning er i sig selv et fascinerende kunstværk. Bertel Thorvaldsens værker udstilles i rum, der er skabt specielt til hans værker.