Sommerferieaktiviteter

Hver tirsdag i sommerferien er der sommeraktiviteter for børn og deres voksne på museet. I kan tegne og høre fortællinger om guder og helte.

tegne_dreng_undervisning

Familietegneskole

Thorvaldsens Museum vrimler med skulpturer, relieffer, mønstre og malerier, og museet er fuldt af forunderlige former, farver og fortællinger. På vores familietegneskole kommer I til at eksperimentere med forskellige tegneteknikker, fra de klassiske til dem der ligger langt, langt derfra. Alle kan være med.
Hvornår: Tirsdag d. 8/7 og 5/8 kl. 11-13.
For hvem: Børn fra 8 år med deres voksne.
Pris: 75 kr. inkl. entré pr. voksen per gang. Børn 25 kr. per gang. Beløbet betales ved ankomsten til museet.
Tilmelding: Bindende tilmelding på e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og dato.

Tegn når det passer jer i vores nye mødested

I er også altid velkomne til at besøge museet og tegne, når det passer jer. I vores mødested på 1. sal kan alle børnefamilier få gratis papir, blyant og idéer til, hvordan I selv kan tegne på museet. I samarbejde med museets unge tegnere Noura, Multara, Sofie, Henna og Mette har vi udviklet ti tegneråd, der giver tips til forskellige tegneaktiviteter.

Feriefortællinger

Den antikke verden var fuld af fantastiske fortællinger om guder og heltes farefulde eventyr på det høje bjerg Olympen og på jorden. Kom og hør én af de klassiske myter museet gemmer på, når vores fortæller giver guder og helte nyt liv.
Hvornår: Tirsdag d. 1/7 og 15/7 kl. 11-12.
For hvem: For børn i alderen 7-12 år og deres voksne.
Pris: GRATIS for børn. Voksne betaler almindelig museumsentré på 40 kr.
Tilmelding: Bindende tilmelding på mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk

På opdagelse i Thorvaldsens Museum

Hvad er et museum egentlig for en størrelse? Vores fortæller tager jer med på opdagelse i museet og ser på huset og de fine samlinger. Vi taler om nogle af de myter og historier, som museet rummer, og også lidt om Thorvaldsen og om hvorfor, han har fået sådan et stort fint museum her midt i København. Børnene får en lille souvenir med hjem til minde om besøget.
Hvornår: Tirsdag d. 22/7 og 29/7 kl. 11-12.
For hvem: For børn i alderen 6-10 år og deres voksne.
Pris: GRATIS for børn. Voksne betaler almindelig museumsentré på 40 kr.
Tilmelding: Bindende tilmelding på mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk