Tegnekurser for voksne

Til februar 2015 begynder to nye hold af museets populære tegnekursus med billedkunstneren Henrik Leach Hansen. Tilmeld dig allerede nu, så du er sikker på at få en plads!

BEGGE HOLD ER FULDT BOOKETDET ER MULIGT AT BLIVE SKREVETVENTELISTE.

Der er givet tilladelse.

Kursets indhold

På tegnekurset introduceres deltagerne til anatomi, komposition, proportioner, planer mm., og lærer nogle grundlæggende tegnetekniske metoder, der er nyttige værktøjer, når man vil tegne. Og naturligvis tager undervisningen udgangspunkt i Thorvaldsens skulpturer og museets rum, som man får mulighed for at ”nærlæse” og lære at kende.

Tegnekurset ledes også denne gang af grafikeren, tegneren og maleren Henrik Leach Hansen og er for alle, der har lyst til at blive bedre til at tegne. Kurset henvender sig også til dem, der har tænkt på at søge uddannelse inden for de æstetiske fag såsom design, arkitektur og billedkunst.

Undervisningen finder sted i de faste udstillinger på Thorvaldsens Museum.
Tegnekurset omfatter to hold kursister – et torsdagshold og et søndagshold:

Torsdage fra kl. 13-16

Fra d. 12. februar til og med d. 7. maj 2015
(undtagen i påskeferien d. 2. april)

Søndage fra kl. 11-14

Fra d. 15. februar til og med d. 10. maj 2015
(undtagen i påskeferien d. 5. april)

Pris og tilmelding

Det koster 1250 kr. at deltage i undervisningsforløbet, der løber over 12 gange. Kursisterne får et adgangskort til museet, der er gyldigt i kursusperioden. Du skal være minimum 14 år for at deltage i kurset. Tilmelding på e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk

Tilmelding er bindende, og det betyder, at kurset ikke refunderes, når først det er begyndt.