Tegnekurser for voksne

Til september 2014 begynder to nye hold af museets populære tegnekursus med billedkunstneren Henrik Leach Hansen. Tilmeld dig allerede nu, så du er sikker på at få en plads!

Begge hold er fuldt bookede – det er muligt at blive skrevet på venteliste.

C1127 Schweizerløven
Skitse af Thorvaldsen.

Kursets indhold

På tegnekurset introduceres deltagerne til anatomi, komposition, proportioner, planer mm., og lærer nogle grundlæggende tegnetekniske metoder, der er nyttige værktøjer, når man vil tegne. Og naturligvis tager undervisningen udgangspunkt i Thorvaldsens skulpturer og museets rum, som man får mulighed for at ”nærlæse” og lære at kende.

Tegnekurset ledes også denne gang af grafikeren, tegneren og maleren Henrik Leach Hansen og er for alle, der har lyst til at blive bedre til at tegne. Kurset henvender sig også til dem, der har tænkt på at søge uddannelse inden for de æstetiske fag såsom design, arkitektur og billedkunst.

Undervisningen finder sted i de faste udstillinger på Thorvaldsens Museum.
Tegnekurset omfatter to hold kursister – et torsdagshold og et søndagshold:

Torsdage fra kl. 13-16
Fra 11. september – 4. december
(undtagen efterårsferien i uge 42)

Søndage fra kl. 11-14
Fra 14. september – 7. december
(undtagen efterårsferien i uge 42)

Pris og tilmelding

Det koster 1250 kr. at deltage i undervisningsforløbet, der løber over 12 gange. Kursisterne får et adgangskort til museet, der er gyldigt i kursusperioden. Du skal være minimum 14 år for at deltage i kurset. Tilmelding på e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Tilmelding er bindende.