Efterårsferie for børnefamilier

Slå jer løs i vores kreative værksteder fra mandag d. 13/10 til fredag d. 17/10. I kan tegne, modellere, afstøbe hænder og få tips under aktiviteterne af museets ansatte kunstnere. Alle aktiviteter er samlet i museets forhal.

Bemærk: Museet har ekstraordinært åbent mandag d. 13. oktober.

Efteraar 2014

Ler-, gips- og tegneværksted i museets forhal for børn og barnlige sjæle – ingen tilmelding

Ler, gips og tegneteknikker var vigtige redskaber i Thorvaldsens arbejdsproces, og nu kan du gøre ham kunsten efter i et af vores kreative værksteder. I museets forhal er der et stort lerværksted, hvor du kan modellere løs hele dagen. Du kan også få en afstøbning af din egen hånd i vores gipsværksted eller tegne løs i vores tegneværksted, hvor vi desuden har en særlig pilfingerplads, så du kan røre ved de skrøbelige materialer i gips og marmor.
Hvornår: Alle værkstederne er åbne fra mandag d. 13/10 til fredag d. 17/10 kl. 10-16.
Pris: GRATIS for børn. Voksne betaler almindelig museumsentré på 40 kr. Bare mød op – tilmelding er ikke nødvendig.

Feriefortællinger

Den antikke verden var fuld af fantastiske fortællinger om guder og heltes farefulde eventyr på det høje bjerg Olympen og på jorden. Kom og hør én af de klassiske myter museet gemmer på, når vores fortæller giver guder og helte nyt liv.
Hvornår: Mandag d. 13/10 til fredag d. 17/10 kl. 11-12.
For hvem: For børn i alderen 7-12 år og deres voksne.
Pris: GRATIS for børn. Voksne betaler almindelig museumsentré på 40 kr.
Tilmelding: Bindende tilmelding på mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i jeres mail til os: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og dato.

Gå på opdagelse i museet

I museets butik kan man købe en oplevelsespakke til Antiksamlingen til 49 kr., tegneark om skulptur eller om de geometriske mønstre i gulvene til 5 kr. og vores Toppen af Kroppen-take away-poser til 20 kr. med sjove materialer, så I hjemme kan komme i gang med at lave jeres egne skulpturhoveder.