Vinterferie på Thorvaldsens Museum

Fra tirsdag d. 10/2 til fredag d. 13/2 er der ferieaktiviteter for hele familien på museet.

tegne_dreng_undervisning

Vi skyder vinterferien i gang tirsdag, hvor børn og deres voksne kan komme på opdagelse på Thorvaldsens Museum sammen med vores fortæller. Vi ser på huset og de fine samlinger. Vi taler om nogle af de myter og historier, som museet rummer, og også lidt om Thorvaldsen og om hvorfor, han har fået sådan et stort fint museum her midt i København. Børnene får en lille souvenir med hjem til minde om besøget.

Onsdag, torsdag og fredag er der gang i tegneaktiviteterne på museet. I vores tegneskole for familier kan I eksperimentere med forskellige tegneteknikker, fra de klassiske til dem der ligger langt, langt derfra. Alle kan være med!

På opdagelse på Thorvaldsens Museum – for børn og deres voksne:
Hvornår: Tirsdag d. 10/2 kl. 11-12.
For hvem: For børn i alderen 6-10 år og deres voksne.
Pris: GRATIS for børn. Voksne betaler almindelig museumsentré på 40 kr.
Bindende tilmelding på e-mail: skoletjenesten@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i mailen: navn, alder, adresse, telefonnummer og e-mail.

Familietegneskole:
Hvornår: Fra onsdag d. 11/2, torsdag d. 12/2 og fredag d. 13/2 kl. 11-13.
For hvem: Børn fra 8 år og deres voksne.
Pris: 75 kr. inkl. entré pr. voksen per gang. Børn 25 kr. per gang. Beløbet betales ved ankomsten til museet.
Bindende tilmelding på email: skoletjenesten@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i mailen: Navn, alder, adresse, telefonnummer, e-mail og ønskede datoer.

Tegn når det passer jer

Et godt sted at begynde er med papir og blyant! I mødestedet på 1. sal kan I gratis bruge de forskellige tegnematerialer. Der er papir og blyant samt en flyer med gode idéer til, hvordan I kan komme i gang med at tegne.

Aktivitetspakker

Gulve og geometri handler om smuk matematik! Thorvaldsens Museum er udsmykket fra gulv til loft, og hvert rum byder på forskellige geometrisk gåder. Pris: 5 kr. pr. ark.

Toppen af Kroppen er en take away-pose, der indeholder sjove materialer, så I hjemme kan komme i gang med at lave jeres egne skulpturhoveder – og udstille dem i en museumskulisse. Pris: 20 kr.