Skriveværksted for børn og deres voksne

Thorvaldsens Museum deltager i litteraturfestivalen Kbh Læser med et skriveværksted for børn og deres voksne.

KBH læser 2015

Litteraturfestivalen Kbh Læser afholdes hvert år i marts, og i år er temaet KÆRLIGHED. I anledning af festivalen afholder Thorvaldsens Museum søndag d. 8. marts skriveværksted for børn og deres voksne.

H.C. Andersen og Bertel Thorvaldsen kendte hinanden og kom i de samme kredse. H.C. Andersen var noget yngre end Thorvaldsen og så op til ham. Flere af hans eventyr og fortællinger er ligefrem inspireret af Thorvaldsen, hans kunst og hans museum.

I skriveværkstedet skal vi høre et af disse eventyr, som handler om kærlighed. Bagefter går vi i H.C. Andersens fodspor og bruger museet og de mange kærlighedsfortællinger, der findes her, som inspirationskilde til vores egne eventyr. Vi indsamler idéer gennem skitsetegning og stikord.

Hvornår: Søndag d. 8/3 kl. 10.30-12.30.
For hvem: For børn fra 9 år og deres voksne.
Pris: GRATIS for børn. Voksne betaler almindelig museumsentré på 40 kr.
Tilmelding på e-mail: skoletjenesten@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i mailen: navn, alder på tilmeldte børn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Under festivalen tilbyder vi også gratis skriveværksted til skolernes 3.-7. klasser.

Tjek Kbh Læser her.

KBH læser 2015