Vil du øve dit danske sprog på en sjov måde?

Så deltag i workshoppen OrdVærksted på Thorvaldsens Museum – en workshop om ord, sprog og kunst!

Sprogskoleprojekt Ordværksted

OrdVærkSted er en 2,5 timers workshop, som handler om ord og kunst. På workshoppen taler vi sammen om de ord, Thorvaldsens kunstværker får os til at tænke på. Vi laver en ordopgave til udvalgte kunstværker og arbejder med udtale, gentagelse og kontekstualisering. Du behøver ikke at vide noget om kunst i forvejen, og du behøver heller ikke at tale flydende dansk. Hele forløbet er planlagt – du skal bare melde dig til. Så sørger vi for materialer, kaffe og ordsnak.

Ved tilmelding vil vi gerne vide, hvor længe du har boet i Danmark, og om du går på sprogskole. Vi vil også gerne vide, hvor meget dansk du kan tale og forstå. Workshoppen vil være på dansk, og alle sproglige niveauer er velkomne!

Kom og vær med d. 18. september kl. 9.30-12.00

Deltagelse i workshoppen er gratis, når entréen til museet (40 kr.) er betalt. Du kan tilmelde dig workshoppen ved at skrive en e-mail til
skoletjenesten@thorvaldsensmuseum.dk. eller ringe på telefon 33 36 01 40. Bookingen er åben tirsdag-fredag fra kl. 11-13.

Vi glæder os til at se dig!