Tegneworkshop for familier

Den sidste lørdag i hver måned tilbyder vi familie-tegneworkshops, hvor I kommer til at eksperimentere med forskellige tegneteknikker, fra de klassiske til dem der ligger langt, langt derfra. Alle kan være med – og man kan deltage flere gange, da forløbene varierer.

Foto: Helle Nanny Brendstrup

Thorvaldsens Museum vrimler med skulpturer, relieffer, mønstre og malerier, og museet er fuldt af forunderlige former, farver og fortællinger. Alt dette kan opleves på mange måder – en af dem er ved at sætte sig ned og tegne det!

For hvem: Børn fra 8 år med deres voksne.
Pris 75 kr. inkl. entré pr. voksen per gang. Børn 25 kr. per gang. Beløbet betales ved ankomsten til museet.
Bindende tilmelding på tlf. 33 32 15 32 eller
e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i jeres mail til os:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og ønskede datoer.

Hvornår: Lørdage kl. 11-13 d. 25. januar, 22. februar, 29. marts, 26. april, 31. maj, 28. juni, 26. juli, 30. august, 27. september, 25. oktober og 29. november 2014.

Nu også tegneworkshops på engelsk

På udvalgte lørdage tilbyder Thorvaldsens Museum nu også familie-tegneworkshops på engelsk.

Hvornår: Kl. 11-13 lørdag d. 1. februar, 1. marts, 5. april, 6. september, 4. oktober og 1. november.