Bg_logo_top
21.05.2013

Thorvaldsens Museum med i Google Art Project

Så er det officielt! Vi er fra i dag med i Google Art Project med Street View inde fra museet, 60 af Thorvaldsens skulpturer og tegninger samt et gigapixel foto af Ditlev Bluncks maleri Danske kunstnere i osteriet La Gensola i Rom, der gør det muligt at zoome helt ind på selv de mindste detaljer i maleriet.

Google_art_project

Tjek det ud her: http://www.googleartproject.com/collection/thorvaldsens-museum/

Danmark er nu repræsenteret med 7 museer i Google Art Project: Statens Museum for Kunst, Nationalmuseet, Thorvaldsens Museum, Den Hirschsprungske Samling, Ny Carlsberg Glyptotek, Bornholms Kunstmuseum og Skagens Museum, så nu kan hele verden komme tæt på Solvognen, Skagensmalerierne, Vinterhaven på Glyptoteket og meget mere.

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor