28.04.2011

Tegneworkshop for familier

Den sidste lørdag i hver måned tilbyder vi familie-workshops, hvor vores tegneundervisere introducerer til forskellige teknikker og vejleder den enkelte på dennes niveau. Tilmeld jer en eller flere gange.

Tegneskole2

Thorvaldsens Museum vrimler med skulpturer, relieffer, mønstre og malerier, og museet er fuldt af forunderlige former, farver og fortællinger. Alt dette kan opleves på mange måder – en af dem er ved at sætte sig ned og tegne det! Tilmeld jer en eller flere gange. Hver workshop har sit eget tema, så man med fordel kan deltage i flere forløb.

For hvem: Børn fra 8 år med deres voksne.
Pris 100,- inkl. entré pr. voksen. Børn følger gratis med deres voksne.
Bindende tilmelding på tlf. 33 32 15 32 eller
e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i jeres mail til os:
Navn, adresse, telefonnummer, e-mail og ønskede datoer.

Tegneworkshop – den eksperimenterende

I disse workshops kommer I til at eksperimentere med forskellige tegneteknikker, der rækker langt ud over den klassiske tradition. I kommer til at tegne på sjove og underlige måder, og alle kan være med!
Hvornår: Lørdag d. 28. maj, 25. juni, 27. august og 24. september
kl. 11-14.

Tegneworkshop – den klassiske

I den klassiske tegneworkshop afprøver vi forskellige måder at se, opleve og tegne på, inspireret af klassisk tegneteknik.
Hvornår: Lørdag d. 29. oktober og 26. november kl. 11-13.