KULTURNATTEN PÅ MUSEET: DARK MATTERS X SIIKU X JOSEFINE OPSAHL X LAITITA

11. OKTOBER KL. 18 - 24

Lazer der skaber 3D projektioner af Thorvaldsens skulpturer, musik i bevægelse og oplyst smeltende is. Glæd jer til en helhedsoplevelse på Thorvaldsens Museum hvor lyskunst og musik vil bringe den smukke bygning og Thorvaldsens kunst i spil på en helt ny måde. I museets smukke forhal skaber lys-firmaet Dark Matters et visuelt kunstværk, der opleves i samspil med live musikken fra koret Laetitia Musica og cellist Josefine Opsahl. Musikken vil bevæge sig igennem museets korridorer, imens man kan gå på opdagelse i museets små rum, hvor Siiku skaber lys, der sætter fokus på klima og bæredygtighed. Det bliver en sanselig oplevelse på Danmarks første museum, hvor Bertel Thorvaldsens nyklassicistiske kunst bliver fortolket i et helt nyt lys.

Thorvaldsens Museum er Danmarks første museum, og huser billedhugger og superstjerne Bertel Thorvaldsens kunst og samlinger.

Kun adgang med kulturpas.